minnakmucizem591 Merhaba kızlar sezeryan dogum yapacagım hastanede içeriye verilen çantaya ne koyuluyo acaba
mlkkk minnakmucizem591 zıbını takımı eldiven şapka siz komple hastane setini götürün hemşire içinden giydireceklerini alıyor zaten 😊
YuvarlanamayanPandaa minnakmucizem591 bir takım koyun iç zıbını şapka eldiven ama güzelleri vermeyim bazen lekelenebiliyor siz güzeli sonradan giydiresşniz
Ozlem23 minnakmucizem591 bence vürus zamanı tüm seti vermeyin bı iç zıbın birdis kıyafet(tulum ya da Alt üst takım) kendinden eldivenli değilse eldiven ve şapka birde battaniye bence çorap bile koyma yanınıza gekince giydirirsiniz hemen battaniyeye sarılı olacak zaten üşümez iki dakikada
Bsmlh minnakmucizem591 minnakmucizem591 ben hastane çıkışımda 2 takım var ben valiz içi düzenleyici aldım içine alt üst takımı cıtcıtlısını 1 çorap battanıyesını eldiven ve şapkasını koydum bu direk hemşireye verilecek diye eşime gösterdim içindeki 2. Kıyafetide yedekleyerek başka düzenleyiciye aldım cünkü nerden baksanız kendıme gelip ayağa kalkmam 4 saat kendım kalkınca degısırım dedim eğer küveze girmezsek 🤲😔
minnakmucizem591 Ozlem23 yani hepsini içeri vermek cok hijyenik olmaz içerde kac kişinin elinden gecer Allah bilir
YuvarlanamayanPandaa minnakmucizem591 o zaman sen bilirsin ama çıktıktan sonra bence silip giydirin çünkü o güzelim kıyafetler kan yada sarı leke oluyor çıkmıyor doğumdan önce konusun veririken bebeği tam temızleyıp yıkayacakmısınız diye tam yıkayacaz derlerse ver
Ozlem23 minnakmucizem591 hastane temizdir belki ama benim içim rahat etmez nereye koydular kim dokundu sonra kalanları yıkamadan giydiremem ben
minnakmucizem591 YuvarlanamayanPandaa onu şimdi sordum hastanede arkadaşıma tam yıkıyolarmış yıkanmasını istemeyenlere silip veriolarmış
pia34 minnakmucizem591 Bence en güzel takımı verin, ilk karşılaşma önemli :) Bir de güzel bir kese yapıp onun içine koyup öyle verin kıyafetleri bence. Bim poşetine koyup veren gördüm ben..
minnakmucizem591 pia34 onu bende gördüm kese zaten ewde ewlendigim zamanda kalma yaptırmış oldugum var onu biraz daha süsleyip vermeyi düşünüyordum