Feridee1 Simgekocan 12. Haftada gittik en son doktor daha küçük dedi şimdi 16 haftalık olduk kontrole gideceğiz bu hafta inşallah gösterir kendini 😌
ynrbrk Ayseveikimelegi tam nasıl hissediyorsun canim? Yani örneğin her gün hissediyor musun ya da günde kaç defa bir de tam kaçıncı hafta ben 18+1 hala emin olamıyorum, tam olduğumda kesiliyor 2 gün bir şey hissetmiyorum😖
Muratnannesi Simgekocan 17+4 üz. 13.haftadan beri hissediyorum ben sert tekmeyi 15 de yedim ☺️ şimdi tok olduğum zaman halay çekiyor içerde 😍
Morphelus Simgekocan gerxekten mi ya ben seyrime gibi cok az az biseyler hissetmeye başladım iki üc gündür
Sevcan34 Simgekocan kaç haftalık bende bazen çok sert hissediyorum ikinci gebelik sekiz sene geçti şaşırıyorum yaa erken gibi geliyo 🙈🙈🙈 oğlumda 5 ayda hissetmiştim 🤣
Ayseveikimelegi ynrbrk 19+ 1 im canım ben 16 haftaliktan beri hissediyorum atıyor böyle karnım tik tik sertleşiyor kayıyor
Nursel725 ynrbrk gözünü kapat ve elini üstüne koy canım işte tam onungbi bi his 😊öyle ilk hareketleri