Minikmucizeannesi Kızlar merhaba 27 haftalik hamileyim bebek hareket ettikce rahmimde hissediyorum sürekli tuvaletim geliyor gibi hissediyorum ama hiç bisey olmuyor sürekli kasiklarimda hareketleride size normalmi yada yasayan varmi
ZEhrA_94 Minikmucizeannesi canım bebek baş geliş pozisyonu almıştır normal artık böle böle doğurucan 🤣 benmde 28. Haftada başlamıştı
Gulyuksel55 Minikmucizeannesi Bende 20+6 olduk gece yarısı itibariyle benimde acayip derece de idrara sıkışmam oluyo hareketleri de çok oluyo bazen kasıklarım ağrıyı aşağı baskı oluyo afedersin ama evde klozet dışında başka tuvalete gidince eğilirken ağrı çok oluyo tabiii dışarıda bi yerde mecbur kalmadıkça klozet tercih etmem ama bu sorun oluyo bende de hem mesaneye hem rahime
Minikmucizeannesi Minikasya sürekli hareketlerinde kasigimda ama gic yukarda bisey hissetmiyorum göbeğimin altindan vuruyor hep
brcozdmr-068906 Benimde 20 haftadayim inan 2 haftadır vajinamın üzerindeki kemiklerim agrıyor özellikle yürürken 🤦🏻♀️ Diyorum 20 haftada böyleysem son haftalarda ne yapcam bilmiyorum
Minikmucizeannesi brcozdmr-068906 evet özellikle ayagi kalkinca kosa kosa wc gidiyorum hic bisey yok bu gün baslasi benimde
ZEhrA_94 Minikmucizeannesi canım baş baskı yaptığında baskı ve sık idrar başlıyor erken dönmesi güzel birşey kanala çabuk yerleşir daha kolay doğum sağlar sağlıkla al kucağına 🤗
brcozdmr-068906 Minikmucizeannesi kontrole gidince doktora dicem önemli bisi degildir eminim ama iste icim rahat etsin die sorcam yani boyle bi agri ben iki gebeligimde de yasamadim bu 3 gebelikte mahwetti beni bu agri onun disinda iyiz hareletlerini net hissetmeye basladim artik 😂
UrazyadaMasal Haftadayiz bizde tuvaletim varmış gibi surekli tuvalete gidiyorum bı iki damla bişey gelio😁 silinir gelip git gel git gel. Aşağıya baskı var birde langur lungur sürekli karnim sallaniuor. Kafasını ellerimi ayaklarımı bilmiom ama durmadan aşağıda baskı var. Geçsede günler alsak kucagimiza
Minikmucizeannesi UrazyadaMasal bende öyleyim suan bide erkek bizimki araatrdim hep kasikda olurmua erkek bebk demekki döndü basi bask yapiyor :)
Nrglorkn Bende aynı şekildeyim 30. Haftam ama markete bile zor gidiyorum özellikle sağ tarafımda çok baskı var☹️
Minikmucizeannesi Nrglorkn dememkki artik son aylarda böyle olur Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsn insallah
Meryemkale Minikasya o zaman ayaklarıyla rahmimde vuruyordu şimdi elleri hep kasıklarımda nerdeyse kafasında yukarı aşağı hareket ettiriyo her iki baskıyıda yaşadım ama ikisede farklı