Glcnaksy Kızlar özelde doğum yapacaklar kovit testi yapiyolarmis doğuma girmeden doğrumu bide test parasi aliyolarmis ekstradan olan varmı aranızda ben bursadayim doruk hastanesinde 250 TL aliyolar teste sizlerde nekdr varmı yakinlarda doğum yapan ozelde
mercimeginanne Glcnaksy ben perşembe günü yaptırdım antikor testi, kan ve idrar testleride vardı toplamda 500 küsür tuttu ama doğumda ödiycez. Testlerim şimdiden yapıldı 🙈 antikorum pozitif çıksaydı sürüntü alcaklardı ama negatif çıktı
Glcnaksy mercimeginanne antikor testi dedgnz nasl bakılıyo bide kan idrar bunlarıda kovit e bakmak icin mi aldılar
mercimeginanne Glcnaksy antikora kandan bakıyorlar. Covid geçirdimi geçirmedimi die… Diğer kan ve idrar tahlillerimde doğum için tahlillermiş
mercimeginanne Glcnaksy valla toplam fiyatı söyledi bana 500 küsür tuttu. Şimdi mi yoksa doğumda mı ödersin dedi. Bende doğumda öderim dedim 🙈 o yüzden detaylı şu bu ne kadar demedim 🤷🏻♀️
-Kbra8- Glcnaksy bende özele gidiyorum. Bana da eğer sezeryan olursa gümünüz belli olursa günü gelmeden devlette yaptırın ama normal Doğum olursa ve sancın bi anda başlarsa biz kendi hastanemizde yaparız daha hızlı sonuç veren kan testlerinden. Sonuçta Doğum başladı diğer sürüntü uzun sürede çıkıyor onu bekleyemeyiz o durumda hastanede hızlı test yaparız onun da fiyatı 400₺ dediler.
zezeyyy Glcnaksy ben de özelde doğum yapıcam ama testi devlette yaptırıcam neden bedava testi parayla yaptıralım ki ☺️