Papatyams_2021 Slm hanımlar bu benim 2 Ci gebeliğim ilk oğlumda ilk 3 ay gebelik belirtileri çok vardı mide bulantısı baş dönmesi koku hassasiyeti hepsi vardı 3 aydan sonra bitti ama bu gebeligimde 5 Ci ayima girecem yeni yeni belirtiler çıkıyor normalmi bu🤔
mlkkk Papatyams_2021 benim 7de başladı 11gibi bitti 17de yine başladı 19da tekrar bitti hormonlarla ve bünyeyle alakalı bi durum kimi hiç yaşamaz kimi doğurana kadar Yaşar o yüzden normal 😊
Hanife1 Papatyams_2021 ilk gebeliğimde oğlumda 5.5 aya kadar günde 2-3 kez kusardım şuan simdilik iyi gidiyor 12 haftalık gebeyim arada bir bulantı kusma oluyor ilerki haftalarda değişir mi bilmiyorum ☺
Alle_ Papatyams_2021 her gebelik başkaymıs bende bu 2. Gebeligimde anladım ilkinde sadece kustgumu bilirim okdar cok kusardım ki alısırdım artk 😀 ama bu ikinci Allahım gun sayıyorum migrenim ayrı kusmalar yine benle bi azalıyo bitiyo bi tekrar basa sarıyorum bel agrısı kasık agrısı enfeksiyon kansızlık desen cabası nediyeyim Allah yardımcımız olsun🤣