Dilara0638 Arkadaşlar aranızda Ankarada bulunup şehir hastanesi gebe takip bölümüne giden varmı gebeliğim yeni özel hastanelerle anlaşana kadar şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum bilgi sahibi olan varmı sizce nasıl doktorları ilgi ve alakaları ?
masalsmomm Dilara0638 ben 25 haftalık hamileyim basından beri oraya gidiyorum cok memnunum tertemiz calısanlarda ilgili doktorumda iyi Allahın izniyle dogumumda orda olcak
Melikeelanur Dilara0638 bende gidiyorum memnunum yani şükür ilgililer hastane güzel doğum yapanlardan güzel şeyler duydum inşallah doğum da orda olacak iyi olur yani
ZEhrA_94 Dilara0638 ben ulaş çalı ya gittmiştim gebelik boyunca çok menmun kaldım doğumumuda orda yaptım perfect 👍
Goknur1410 Dilara0638 ben her hafta gidiyorum riskli bölüme ikiz olduğu için ilgilenlenmeleri detaylı bakmaları çok güzel hangi hastaneye sorduysam normal doğumu kabul etmedi ama bugün ki sorduğum doktur normal doğum poziyonda deneriz istersen dedi Ve beni çok mutlu etti 😃 nasip olursa doğumuda orada yapmayi düşünüyorum
Zehraa06 Bende yorumlara dayanarak cuma gününe randevu aldim gidicem ins iyi doktorlarla karsilasiriz
Dilara0638 Zehraa06 bende birkez gittim kronik ürtikerim olduğu için perinatoliojiye sıra vermişlerdi onlarda gebe takibin bakmasını uygun gördü orayada 10 gün sonra git dedikleri için ayın 24ünü bekliyorum
Dilara0638 masalsmomm doktorun kendisimi oluyor yoksa asistanlarımı bazen asistanlar bakıyorlarya yerlerine
ZEhrA_94 masalsmomm normal oldu güzel geçti ebelerim ve doktorum sayesinde ailem oldular orda bana iyiki varlar
masalsmomm Dilara0638 necati hocada hep kendisi baktı ama sonuc göstermeye falan gittigimde necati hocada sıra olmayınca baskalarına verılıyor ozaman asistanların baktıgıda oluyor ama ben olumsuz bisey yasamadım aksine asistanlar cok detaycı bakıyolar onlar inceledikce bende bebeğimi görmüş oluyorum 🙈
Dilara0638 ZEhrA_94 hayırlı olsun size o zaman maşallah büyümüştür bebişte darısı bize inşallah daha yolun çok başındayız 🤭🤭
ZEhrA_94 Dilara0638 aynen nasıl geçti anlamadım olsun o günler geliyor geçiyor ardında özlem bırakıyor bebeğinle bol bol her anın tadını çıkar çabuk büyüyorlar
Dilara0638 Goknur1410 ne güzel benide sekreter kız kronik ürtikerim var diye oraya yönlendirdi fakat onlar önemli görmediler pek ilgilenmediler ama il visitlerim olduğu için gerekli kanları fln aldılaer 10 gün sonra bunlarla birlikte gebe takibe git dediler onlar çok ilgilenmediği için diğerleride böylemi olacak diye tereddüt ettim açıkçası
Goknur1410 Dilara0638 zaten riskli bölüme sıra almadan gidiyorsun benimde şeker çocuğun birinde gelişim geriliği olduğu için her hafta cagirdi bugün gidigim de her şey iyiye gidiyor dedi genellikle uygun gördükleri zaman riskli bölüm çağırıyor seni