NaimeYilmaz Pirincveannesi Merhaba, 15 mart güncellemesini yaptınız değil mi? Açılmayan hamilelik çizelgesi için cihaz modeli iletir misiniz?
mmavi NaimeYilmaz guncellemeyle alakasi var mi bilmiyorum ama baslik engelleme nasil yapiliyor? Mesela gormek istemedigim konu basliklarini bebek isteyenler beslenme vs gibi kisitlayabiliyormuyum? post gizleme farkli bisey mi?
Pirincveannesi NaimeYilmaz telefonum otomatik yapıyor güncellemeyi bebeği mesela patates büyüjlüğünde yazıyo aşağı açıklama kısmında söze bebeğiniz şuan elma büyüjlüğünde diyr başlayıp gidiyo mesrla grçrn öyle okufum yazıyı cihazımda casper via G1 plus
NaimeYilmaz mmavi Post gizleme için postun en üstünde Takip Et seçeneği var, onun yanında OK işaretine tıklayınız. 🌹
aydogdu16 HappyMom Bn hiç güncelleme fln görmedim yapmadım da nasıl yapılıyor ayarlarda güncelleme fln yok ki🙄🤔
NaimeYilmaz Bahar_kzlrmk00 Güncelleme sonrası aldığınız bir hata mı? Cihaz modeli ve android sürümü nedir?
NaimeYilmaz Bahar_kzlrmk00 NaimeYilmaz Güncelleme sonrası aldığınız bir hata mı? Cihaz modeli ve android sürümü nedir? Buna dönüş rica edeceğim
bhr33 HappyMom lütfen ay da ekler misiniz kaçıncı aydayiz diye bazı uygulamalarda var. Olsa çok iyi olur
Bahar_kzlrmk00 NaimeYilmaz nasıl geri dönüş anlamadım sorun şuki isimler çarkında 2 kere dönderdikten sonra uygulama geri kapanıyor tek sorun bendemi güncelleme öncesi bir sıkıntı yoktu güncelleme sonrası oluştu