HappyMom Kelebek89 Şimdi dönüş aldık. Maalesef ki söylediğim gibi. Biz de sizler kadar üzgünüz bu konuda.
HappyMom Notları silinen tüm annelerimizden özür dileriz. Düzeltme yaparak yeni versiyon yayınladık. Bu aşamada elimizden başka bir şey gelmiyor maalesef 🙏😔
mineu8 HappyMom notlar kismindan degil de takvim kismina not olarak düştüğüm icin hepsi duruyor ve yeni görünümü ben gayet begendim keske gun hafta derken ay olarak da kacinci ayda oldugunu belirtseydiniz bi o eksik kalmis sanirim 😊 ama tekrar guncelleme yapacak olursanız da uyarin ki annelerin notlari gitmesin 🤗
Nn06 Bende çok beğendim 😍 daha hizli bi program olmuş logolar va. Goze daha hitap eder tarzda olmuş, bir de bebek kismindan forum kismina geçerken hep bi donukluk oluyordu o gitmiş cok guzel olmus 😇 tebrik ediyorum 😊😊
happypregnant29 HappyMom iyi olmuş olmasına da hamileliğin başından beri girdiğimiz kilo verileri de gitmiş. Çok sil baştan bir durum olmuş
OzlmDogan_ @HappyMom bu güncelleme ile Kilo takibimdeki bilgilerin tamamı silinmiş, hafta hafta yazmıştım oysa cok üzüldüm ya 😔 Geri gelmez mi o bilgiler
HM_zengin26 HappyMom Güncelleme yapmadım lakin otomatik güncellenmiş sanırım. “Bebeğime notlar” kısmında tüm hastane notlarımı ve randevu bilgilerimi kaydediyordum. Açtığımda hiç biri yoktu, lütfen yardımcı olur musunuz nasıl geri gelir? Hepsi benim için çok önemli 😰
zeytinkiz HappyMom beğendimmmm 🤭 ama forum kısmında okunanlar hala okunmamış gibi gözüküyor benim şikayetim bu 🤭
Semashbl HappyMom kilo takibimi burdan yapiyordum malesef o da silinmiş hiç bir uygulamada böyle bir güncelleme görmemiştik bilgilerin silindiği çok can sıkıcı
Serapakcay HappyMom kili takibimi en bastan beri buraya yaziyordum hepsi gitmis cok uzuldum gercejten boyle olacagini bilseydim baska bir uygulamadada kilomu takip ederdim 😔😪
Msde_srds HappyMom ben patlıcanın greyfurt yazıyor güncellemeden dolayı mı yarın 23. Haftama gireceğim değişecek mi hangi meyve çıkacak merak ediyorum
NaimeYilmaz Msde_srds Androidde bir uyumsuzluk vardı onu düzelttik. O nedenle yer değişikliği olmuş olabilir. Meyve sebzeler tamamen benzetme tabii ama şimdi daha kabul görecek şekilde ekli☺️