Kbracan Arkadaşlar Ankara da hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz bide şehir hastanesinden memnun kalan var mı?
2prensannesi06 Kbracan ben önce etliğe gidiyordm ama şimdi keçiören eğitim araştırma hastanesine gidiyorum çok şükür 😊
minikturta Kbracan kuzenim gidiyor şehir hastanesine onunda bi arkadaşı doğum yapmış özel hastaneden bi farkı yok diyordu 🙂
AyferMehmet07 Kbracan ben özele gidiyordum bıraktım şehir hastanesine gidiyorum gayet temiz ve güler yüzlü doktorlara denk geldim tavsiye ederm doğumda şehir hastanesinde olcak
Kbracan 2prensannesi06 etlik lokman hekim Elif terzi ye gitmeyi düşümüyodum ama şehir hastenesi çok iyiymiş diye duydum ama bana uzaaak bende araştırmanın orda oturuyorum
2prensannesi06 Kbracan araştırma hastanesine gidebilirsin ben ilkinide orda doğurmuştum memnun kalmıştım bunda da orda yapacam inşallah bişey çıkmazsa 😉
Melikeelanur Kbracan Necati hancerliogullari gidiyorum ama Fatma Salih . Selver Kübra Akkaya . Yi da merak ettim onları da ovuyolar denk gelirse onlara da giderim ama Necati bey de iyi biri
2prensannesi06 hndhnd Mehmet demire gittim canım hatta haftaya salı gene randevum var evet randevu sistemi az 🙁 bulamayabiliyorsun hergün bakman lazım
AyferMehmet07 Kbracan mehmet çınar bugün gittim kontrole suyum sınıra gelmiş bakalm ne zaman doğum dicekler haftada 1 e düştü kontrol