minikprensimmm123 Binnur54 6 hafta da başladı 8 de azaldı 9 haftalığım şuan yine her gün akşamları ne yesem çıkıyor Bi gidiyor Bi geliyor canım
Edagul_gundogdu Binnur54 5 hftlikken baskidi 8 haftligiz halen bulantiya devam prila verdi doktor azicik fydasi oluyo cnm ama yatarken yut
Mlk8 Binnur54 6 da başladı 16 oldum hala ilac kullanıyorum kusmuyorum ama hep bi bulanti oluyo ilac almazsam
minikprensimmm123 Binnur54 Amin canım ama ben bulantım oldukça seviniyorum iki düşüğüm var şimdi midem bulanmasa korkuyorum bulantı başladığı anda mutlu oluyorum 🤣🤭
Binnur54 minikprensimmm123 bende öyleyim ilk bebrğimi 10 haftada kalbi durdu kaybettim o yüzden aynı suyguları yaşıyorum
Burcukars Binnur54 benimde öyle başladı bi ara rahatlar gibi oldum şuan 39. Haftama giricem yarım saat sonra 😂 mide bulantısından ölüyorum 🙄🙄
Burcukars Binnur54 çok çektim midemden ya sürekli ilaç kullandım ‘zofer’ bi de ücretli bi ilaç 10tane var içinde 70 tl 😂 onsuz nefes alamıyordum
momsboys Binnur54 5. haftada basladı 20. haftada bitti hala mide koruyucu ve prilam kullanıyorum 25 haftalıgım 2 gün önce yine kustum kişiden kişiye değişiyor