minikprensimmm123 Fahriye_tskprn09 9+3 20 yaşındayım bu 3. Gebeliğim ikisi düşük oldu inşallah bunda kucağıma alırım 🤗🤲
Babyiveannesi Fahriye_tskprn09 bende 19 yaşıma giricem bu 3 üncü gebeliğim iki düşük oldu inşallah şimdiki nasip olur 6+4
Gulyuksel55 Fahriye_tskprn09 İlk gebeliğim benim de 20+6 olduk bende 27 yaşındayım 28 e giriyorum sanırım en yaşlı olan benim içinizde 😂
Daniay Gulyuksel55 Yaşlı sayılmayız bence burdaki anne adayları çok genç 🤩 Biz 17+3 olduk ilk hamileliğim ve 27 yaşındayım 🌸
Fahriye_tskprn09 Gulyuksel55 karin olayı nasıl ya benim karnım mıncık daha hiç yok GB kimse inanmıyor hamile olduğuma 🤣🤣🥰🤣🥰🥰🥰
Gulyuksel55 Daniay Heee iyi bari ya ne bilim hep 18-19-20-21-22 yaşındayız dediler ya bi an tribe mi girdim acaba ne 😂😂
Daniay Fahriye_tskprn09 Henüz belli olmadı en son 15. Haftada gitmiştik göstermedi kendisini 2 hafta sonra gideceğim tekrar umarım ozaman öğrenebilirim çok heyecanlıyım 🤩 Siz öğrenebildiniz mi peki 🌸
Eymen_akca1619 Fahriye_tskprn09 iç karnın geniştir o yüzden çıkmamıştır son aylarda çıkıyo 2.de tamamen belli olur .
Gulyuksel55 Fahriye_tskprn09 Ne kadardı senin bebeğin kiminin diyorum ya iç karnı büyüktür dış karnı çıkmaz kiminin de iç karnı küçüktür dış karnı büyük olur bu örnek bende var mesela 21 haftalık olduk ablam senin karnın gibiyken doğuma gitmiştim diyo 😂😉😊☺️