Mehtap1407 34.haftadayım artık doğum çantamı hazırlayacağım bebeğimin de kıyafetlerini yıkayacağım. Unı bayb bebek sıvı deterjanını aldım. Hangi program da kaç derece de yıkamalıyım? 🤗
Busecnr40 Mehtap1407 bende burada bekleyeyim bari isime yarar😂 24. Haftamdayim butun kiyafetlerin etiketlerini vs cikarttim hepsini ters cevirdim koydum kenara bekletiyorum 😂
Mehtap1407 Minnosunannesiii deterjanım sorun yaratmaz dimi bazıları sadece kalıp sabunu rendeleyip yıkıyormuşta 🤷♀️
Minnosunannesiii Mehtap1407 o daha riskli bence hangi deterjan kullancaksın yazdım ama gördüm sonra yok Bi sıkıntı olmaz canım kısa prog 30 dakika yeter zaten temiz kıyafetler maksat şeyi gitsin tozu el değmesi filan
Busraacaglar Mehtap1407 kokusuz olması daha sağlıklı oluyor tabii. Ben dalinin çamaşır deterjanıyla yumuşatıcısını kullandım hafif kokusu var çok yoğun da değil
Mehtap1407 Sevimli96 ben çok araştırdım bebek tenine uygun olmalıymış ekstra yıkadıktan sonra durulama yapmak da gerekiyormuş bebeklerin tenleri çok hassas olduğu için dikkat etmek gerek
Bernay Sevimli96 valla ben kullandım hiçte bişey olmadı .. ama bu demek değil ki sizinkine birşey olmayacak belki alerjisi vs birşeyi vardır her bebek farklıdır.
ocak2021 Sevimli96 riskli bi durum ben sabun tozu kullandığım halde ekstra durulama yaptırıyorum çünkü oğlum atopik dermatit oldu
Mehtap1407 Busecnr40 bende odasını bekliyodum bu hafta gelicek allahın izniyle hepsini yıkayıp kaldırcam 🤗
EgeDN Busecnr40 bende 25.haftadayım şimdiden yıkadım kuruttum havalandıda iyice bide ütü mutlaka yap öneririm hem kokusu felan da gitti rahatsız etmemesi için 😉
Zhrblt dugmeninannesiii merhaba bende de beyazlar var renkliler var ikisini ayrı ayrı mı yıkıyım bir mi🙄
Emerald Dalan toz deterjan ile yıkadım ben, kokusu olsun istemedim durulmayı uzun tuttum. Güzelce de havalandırdım, yarın da ütülerim inş :)
didemturn @Mehtap1407 ben bebeklere özel derterjan ile 30 dk lık programa atıyorum sonrada hiç deterjansız 14 dk lık en kısa programda tekrar bir durulama yapıyorum ki deterjan falan artığı kalmasın diye.
Sevimli96 Yani sonuçta herkes bebek deterjanıyla yıkayamıyor onlarda bişiy olmadıysa bendede olmaz diye düşünüyorum en azndan bi kereliğine alışverişte fazla masraf olunca bütçem kalmadı zorlayamıyorum yani kararsız kaldım
Tubikcay Sevimli96 ben alerjik biriyim. Oğlum da öyle (11 yaşında) şimdi yine hamileyim o da böyle olur diye tedbirliyim malesef o bebek deterjanları da cildimi kötü yapıyor. Bebeğim için kalıp sabundan sıvı deterjan yaptım onunla yıkıyorum. Kalıp sabunu doğrudan rendeleyip kullanmak makineyi bozuyormuş bir süre sonra. Ben jel haline getiriyorum hatta kendi çamaşırlarımı da öyle yıkıyorum. 1 kalıp beyaz sabunu veya zeytiyağlı doğal sabunu rendele. 5 6 litrelik bir bidona koy üstüne sıcak su ekle bol bol çalkala. Su soğuyunca jelleşiyor. Makineye 1buçuk 2 su bardağı koyabilirsin bu jelden
dugmeninannesiii Zhrblt valla canım ben beyazları ayrı yıkadım hafif koyu renklileri ayrı yıkadım 2 posta yaptım yani. Birde mutlaka file kullan çoraplar çok minik makinede kayboluyor diyo herkes