Bdemiiirrr Bayanlar selam, istanbul Avrupa yakasında kadın doğum doktoru arıyorum devlet hastanesinde yardımcı olurmusunuz ?
Ozlem30 Merhaba ben küçükköy bilge hastanesi Dr.oguz güler ’e gidiyorum ve çok memnunum 🤩 kesinlikle tavsiye ediyorum.
zeytinkiz tugbacelebii övülüyor fakat randevu asla bulunamıyor 🤦 1 kere düşse dahi her zaman aynı doktora imkansız ben 10 gündür ugrasıyorum daha 1 doktora denk gelemedim özellikle gizem hanımı öneriyolar ama asla hiç biri açık değil 😆 birde açıklamada gebe 1 2 3 4 yazması gerekiyormus diğer bölümler bakmadan geri gönderiyorum bilginize 🤷
Elf_ogz tugbacelebii Bende çok duymuştum adını ama googleda bi arama yapıyım dedim bir sürü şikayet okudum. O sebeple doktorumu değiştirmeme kararı aldım
tugbacelebii zeytinkiz ben kontole esenler kadın doğum hastanesinde nagihan hanıma gidiyorum ve hep kontolden sonra arayıp 1 ay sonraya randavu alıyorum doktorumdan memnunum doğum için çocpu zaman yer olmuyormuş arkadaşım geçen hafta doğuma gitti yer yok diye çam ve saguraya yönlendirmişler öyle olursa doğuma gitcem oraya
Bdemiiirrr zeytinkiz Ben randevu aldım hatta dün gittim ama dediğiniz gibi maalesef gebe yazmadığı için bakmadılar genelde ay başı randevu veriliyor ben bu ayın 15ine almak için şubatın 28inde randevu almıştım
zeytinkiz Fatosdvrc evet onu da denedim maalesef düşğremedim ya şansıma heralde bu cuma da tekrar denicem artık gizem hanım denk geldikçe oraya giderim 😊
Fatosdvrc zeytinkiz insallah alabilirsiniz soyadı ne peki bn hic randevu alip gtmedim evim uzak diye bir kez alip gidebildm oda kaydım olsun diye
zeytinkiz Fatosdvrc Gizem Acar acayip iyi diyor herkes cok memnun burda da cok duydum ismini yorumlarda falan da okudum. Bana da uzak esenlerde oturuyorum özel hastaneye gidiyorum ama randevu buldukça Gizem hanıma da gitmek istedim ne olur ne olmaz diye.
Bdemiiirrr zeytinkiz randevu bölümünde öyle bir doktor çıkmıyor ama gizem uluutku diye bir doktor var
zeytinkiz Bdemiiirrr Bende Mustafa Can Sivas isimli doktora almıştım jinekolog yazıodu iptal eder bakmaz boşa gitmeyin dediler iptal ettim şimdi Demet veya Gizem hanım a bakıcam inşallah düşer tabii
zeytinkiz Bdemiiirrr cok pardon ya Gizem Berfin ulutku ve Demet Acar Sayım bu 2 doktor için harika demişler ben ikisini karıştırmışım 😆🤦
tugbacelebii Elf_ogz Google pek bakmamak lazım orda herşey hakında muhakak şikayet var şuan elinizdeki telefondan tutun buz dolabınıza kadar bazen kendi deneyimlemek de çok önemli