Bussratozaan Kızlar selam 15+3 haftalık gebeyim fakat bugun bel agrısıyla uyandım sonra biraz 2-3 saat yürüdüm ama bel ağrısı sırt agrısı beni feci yaptı normaldir dimi doktoruma sordm normal dedi ama dayancak gbii değil? Sıcak su torbası iyi gelirmi?
Sed22-09 Bussratozaan aynı şey bendede oldu canım ama benim ki baya kitlendi malesef birde çalışıyordum bi kaç gün rapor aldım evet normal ama hafiften evde kendi yapabileceğimiz şekilde plates ve yoga yaptım oldukça iyi geldi dene bir istersen rahatlatıyor birde benim doktorum krem verdi sıcak tut belini dedi
Mlk8 Bussratozaan sirt ustu yapmamaya çalışın cunku rahim büyüdüğü için bele baskı yapıp sinirleri zorluyor mus.
Nurssss Bussratozaan bende sıcak su torbası yapıyorum iyi geliyor ama uzun süre tutmayın zarar vermesin
Miray1608 Bussratozaan benimde o haftalarda olmuştu sonra geçti şuan 33 haftalığım yine agrım fazla ve yürümekte zorlanıyorum halimden anlamayanları kesesim geliyor 😂🤨😂
dondurmalibebegim Bussratozaan sıcak su uygulamayın bence hamilelere sıcak suyla duş bile önerilmiyor damarları genişlettiği için. Yinede doktorunuza sorun🌷