Arifcaninannesi Ecem4141 cnm kaç santim acilman var bildiğim kadarıyla bir arkadaş kullanıyordu pruloton 38 haftaya kadar geldi
Ecem4141 Arifcaninannesi Doktor çok büyük bi açılma olmadığını söyledi yani ben o ara ağlamaktan çok dinleyemedim ki Ama tedavisi olacak bisey dedi
Kediannesi123 Ecem4141 kaç çıktı canım rahim ağzı ölçün? benim ilk gebeliğim erken doğumla kayıp olduğu için şimdi gebeliğin başından beri kullanıyorum her hafta pruloton iğne her gece de progestan fitil.
Ecem4141 Kediannesi123 Ben doktor açılma görünce çok ağladım onun için inanın hatırlamıyorum ama doktorum korkulacak hiç bisey yok dedi 10 gün dinlen dedi
Kediannesi123 Ecem4141 korkma o zaman canım sürekli uzan dinlen ilaçlarını da kullan bir şey olmaz inşallah ben gebeliğin başımdan beri progestan kullanıyorum son 3 haftadır da iğneyi de yaptırıyorum
Ecem4141 Kediannesi123 inşallah toparlanır doktorum olabilir kapanicak o açıklık falan dedi inşallah dediği gibi olur
Ecem4141 Kediannesi123 bende vajinal kullanmaya başladım doktorum agizdan alınınca yan etki yapabileceğini söylemişti
Kediannesi123 Ecem4141 inşallah canım dikkat et sen kalkma yerinden hiç duşta da çok kalma ve ılık su ile duş al