Hilalhilalhilal_12 13 haftalık hamileyim 2 kilo almışım sizce çok mu hızlı kilo alıyorum sizler kaç kilo almıştınız 13 haftalık olana kadar 😭
Nilsubatu Hilalhilalhilal_12 ben 8 haftalık hamileyim 3 kilo aldım 😞 üstelik diyetisyen kontrolü altında nasıl oldu anlamadım ama karnım çok aşırı şişti
Yenibirannee Hilalhilalhilal_12 16. Haftamdayim 3 kilo almisim 😂😂😁😁😁 o kadar istifra etmeme rağmen 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Simdi ekmegi falan kestim
Lulemom Fazla yemiyosanız belki dönemsel bi şişliktir. Ben 17. Haftadayım yememde hiç değişiklik yok, bu hafta 500-600 gr civarı aldım. Ama yemenizi arttırdıysanız biraz erken almışsınız.
Hilalhilalhilal_12 Lulemom bir anda karbonhidrata düşkünlüğüm arttı hamileliğimden önce bu kadar yemezdim kendimi frenleyemiyorum 😭
Hilalhilalhilal_12 Nilsubatu ödem , şişkinlik vardır sende o kiloyu Alman için sabah akşam ekmek tatlı vs Yemen lazım
Lulemom Hilalhilalhilal_12 doktor bana ilk haftalarda karbonhidrat rahatlatır o yüzden ilk 3 ay karışmıyoruz yemeye demişti. Ben normal hamile değilim gibi eskisi gibi yedim. Kilo almadım, 3. Ayım bitti doktorum karbonhidratı kesmez eskisi gibi yersen en az 20 kilo alırsın dedi. Ben zayıf değilim 72yle hamile kaldım. O yüzden çok kilo almamam gerek. Tabi ben yapamıyorum. Doymuyorum ekmek yemezsem. Ama hala öyle kilo almadım. Bilmiyorum belki de birden alırım. Kişiden kişiye değişiyor.
nurell Hilalhilalhilal_12 ben tip1 diyabetim şekerimde kontrollü gidiyor bilinçsiz davranmadiginiz süreç içerisinde aldığınız kilonun bı önemi yok aslinda
Yasoo96 nurell merhaba. Size birsey sormak istiyorum. Benim ikiz kardesimde tip 1 diyabet. Doktora soyledigimde hba1c bakti. 6 cikti sonucum. Sinirin ustuydu. Seker yuklemesi yaptirmami soyledi ki o zaman 5+5tim. Bende yaptirmak istemedim erkenden acikcasi. Zaten bildigim bi sey oldugu icin diyet gibi besleniyorum. Herhangi bi seker belirtim de yok. Sizce baktirmali miyim? Yoksa 24. Haftaya kadar bekleyip surece gore mi hareket ettirmeliyim cok kararsizim.suan 15haftaligiz bu arada.
Anne3 nurell bende daha 20 haftalığım 14 falan aldımda 😂😂 bi o kadar daha alsam 30 kilo olacak heralde