ftmlgz Hanımlar eşimin gömleklerinde sararmalar oluyor boyun bölgesinde ve koltuk altında siz nasıl önlem alıyorsunuz?
tugbao ftmlgz bir adet beyaz kalip sabun, bir adet eski dis fircasi. guzelce fircala ve dogru makineye :) yaz ayimin korkulu ruyasidir hep, ben bu sekilde cikariyorum :)
Nilsubatu ftmlgz ben beyaz olanlara domestos döküyorum geçiyor ama ama diğer gömleklerinde bende aynı sorunu yaşıyorum napacağımı bilemiyorum 😞 çok can sıkıcı hem rolon kullanıldığı için oluyor aslında
reyhan0508 ftmlgz marketlerde satılan bi aspirin var genel temizleyici olarak geçiyor onu üzerine döküp makinaya atın bembeyaz çıkıyor
ftmlgz Nilsubatu evet beyazlar haloluyor ama renkliler içinde ne kullanmalıyım bilemiyorum çitilemek geçirmiyor sanki
Nilsubatu reyhan0508 peki mesela benim eşimin beyaz gömlek üstünde renkli desenli gömlekleri var ona nasıl dökiyim hani rengi kaçmaz mı renkli olan kısımların
ftmlgz Nilsubatu evet renklilerde bende ne yapacağımı bilemiyorum beyazları bir şekilde hallediyorum ama 🤷♀️
reyhan0508 ftmlgz denemedim renklide ama bende onda da etkilidir. Halıdaki çay kahve lekesini bişe onunla çıkarıyorum renklidede etkili olur bence
reyhan0508 EsraTurna bütün marketlerde var A101 de falan narspirin diye geçiyo ismi her markette farklı var
aannepandaa ftmlgz asperoks sarı güç gayet güzel bir ürün. Birde yeğenimin zıbınlarını aldım bebek için bazılarında leke vardı. Koska oxiactiona bastım geceden. Sabah makinaya attım bembeyaz çıktı hepsi.