Fatmammm Herkese merhaba arkadaşlar ben Bursa da oturuyorum ve 27 haftalık hamileyim özel bi hastaneye gidiyorum kontrole ve mecburen gidiyorum aslında çünkü devlete randevu almak imkansız suan alamıyorum ama özel hastane de doğum için çok para istiyor. Sizce doğum zamanı gitsem devlet hastanesine doğum için beni alırlar mı? Birde şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Nasıl bi yer?
burcumelis Fatmammm acilden her türlü alırlar da normal de de alırlar bence yani ne dicekler ki şehir hastanesiyle alakalı bilgim yok ama bi postta görmüştüm hemşirelerin ters olduğunu Allah insaflı insanlarşa karşılaştırsın şans işi biraz ben esentepe hastanesine gidiyorum doğum ücreti 3500 en uygun hastanelerden biri ilkinde burda yapmıştım gene burda yapıcam nasipse 1 haftam kaldı kendi gelmezse suniyle başlatcaklar
ilkannelikkk Fatmammm Alırlar aynı şeyi ben düşünüyorum. Kontrollerim özelde ama doğum başlayınca devlete gidicem nasipse. Bikaç kere doğum yapıcanız hastaneye görünmekte fayda var bilgileri olsun bebeğin gidişatı hakkında
Nurr89 Fatmammm ben yaptım canım son haftama kadar özele gittim sancım başlayınca eğitim araştırmaya .. sadece bilgileri yazan personel sordu kontrollere nereye gittiniz diye söyledim doğuma neden oraya gitmediniz dedi öyle gerekiyordu dedim . Ben memnun kaldım ebelerden hemsirelerden ..
Fatmammm ilkannelikkk doğum yapmak istediğim devlet hastanesine randevu alamıyorum maalesef derdim de o 😔
gamzeozer16 Fatmammm şehir hastanesi randevu konusunda sıkıntılı ama doktor 2 haftada bir açıldıını söyledi randevuların ama hemen bitiyor malesef
gamzeozer16 Düşük sebebi ile sehir hastanesinde kürtaj oldum ama hepsi cok ilgiliydi allah tabikide iyi insanlarla karşılaştırsın. Ama gayet güzel özenli davrandılar doğum yapan bir kaç tanıdıgımda cok iyi oldugunu söylüyor. Ama geçende muayneye gittiğimde doğumuna yakın biri gelmişti sıkıntı yaşamıştı takipli doktorda olmadıgı icin ama bilmiyorum sonra ne yaptı genede hastaneden bilgi alırsınız 🙏
gamzeozer16 Fatmammm randevu bulunmadıgı halde aralara sıkıştırabiliyorlar doktora sorup öylede olan var ama tabi hastaneye gidip bilgi almanız daha sağlıklı💐💐
Ebruilkim Bende özeli bıraktım şuan 26 haftalık,üniversite hastanesinde devam ediyorum dogumumu da orda yapıcam çok memnunum,bir dünya para vermeye gerek yok
Fundasrc-2 Fatmammm doğumdan önce muayeneye gitmelisiniz çünkü doktorlar riskli mi değil mi bilemezler bunun için doğum öncesi muayene olunuz diye söylüyorlar.
Seda1992 Fatmammm nasıl yani canım?sıkıntı oldu biraz tabiki çünkü orada hiç bir kayıdım yoktu benim bilgilerimin olmasını istediler ben kağıtlarımla gitmiştim kan sulandırıcı kullanıyordum yani kısacası gidince bir şekilde alıyorlar ama biraz da sorun yapıyorlar takibi bilmedikleri için