ElifLaren Merhaba doktorum hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen doğum şeklini belirlemek amacı ile 35 haftalık olduğum da haftaya pazartesi yani randevu verdi ama henüz erken diyenler oldu doğumu tetikler diyenler oldu bilgisi olan var mı
Meyracukurmaraz ElifLaren çatı muayenesi 35.haftadan itibaren yapılabilir. Çoğu hastanede de 35.hafta çatı muayenesi zamanı olarak kabul edilir
ElifLaren Meyracukurmaraz yani erken değil diyorsunuz peki doğumu etkilediği konusunda ne düşünüyorsunuz
Meyracukurmaraz ElifLaren Ben etkilediğini düşünmüyorum. Normal doğuma yardımcı olsaydı o zaman sürekli çatı muayenesi olunurdu ki normal doğum yapmak isteyenlere yardımcı olsun 😊
Bmom ElifLaren bende 34 te olucam doktorum öyle söyledi erken degil mi dedim doğumu hızlandırıyor diyolar dedim güldü o zaman 40 haftayı geçenler nasıl geçiyor dedi ☺️ doğumu erkene alsa ilişkiyide yasaklardik dedi bende birşey demedim 😂 benim bebek aceleci gibi biraz önce nst ye baglanicam eğer pozisyonu yine doğum kanalına yakınsa yapicam çatı muayenesi dedi
Ebruusimsekk Fetfet açıklığın var mı diye bakılıyor ya oda aynı çatı muayene si gibi mi yapılıyo açıklık nasıl ölçülüyo acaba
Ozibus Sidal biraz hissediyorsun ama o kendini kasmana bağlı galiba rahat ve sakin olursanız hissetmezsiniz 🌸
gulsah_alp koalababy rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤🤲🤗
elifkurt96 koalababy İnanın hiç cesaretim yok normal doğuma bende açık açık konuştum doktorumla oda anlayışla karşıladı normal doğumun 22 Haziran ama 15 Haziran’da alırız dedi 😂😂
koalababy elifkurt96 hakkında hayırlısı olsun canım bence ikisi arasında bi fark yok 🤗 ben normal dogumu çabuk ayağa kalkmak için istiyodum ama nasip yarın olsun dr ile konuşcam bende 🌸❣️
ElifLaren Bmom ay valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun benimkide herhalde önce nstye girdircek sonrasında çatı sanırım bu pazartesi benimde çok heyecanlıyım sizlerede Allah sağlıklı doğum nasip etsin😘