Cgdemmcrtm Güzel anneler merhaba 🌸🤰🏼 gebeliğimin başından beri tek yaşadığım burun tıkanıklığı ve sürekli kabuk tutan yaralar oldu aranızda yaşayan ve çözüm bulan oldu mu 😕
Sed22-09 Cgdemmcrtm aynı sıkıntı bendede var soluma yatınca rahat nefes alıyorum fakat sağıma dönünce eyvahlar olsun çok sıkıntılı ve sinir bozucu ki uykumdan uyanıyorum direk ne yapacağımı bende bilmiyorum hiç 🤷🏻♀️ 😂
Ayten-1907 Cgdemmcrtm benimde oldu canım hala da var 9 aylık oldum özellikle geceleri oluyor burnum tıkalı uyanıyorum.. Geçer allahın izniyle doğumdan sonra 🤲🤲🤲
Zeynep_18 Cgdemmcrtm bende de aynı sorun var canım yara için ben kantaron sürüyorum iyi geliyor o yoksa vazelinde sürebilirsin
tinymom Cgdemmcrtm bende bayadır tıkanıklık yaşıyorum fizyolojik serum , viks , zeytinyağı kullandım ama malesef hepsi anlık çözüm oldu malesef hala devam ediyor
Cgdemmcrtm Zeynep_18 teşekkür ederim hepinize kantaron deneyeyim bende inşallah iyi gelir çünkü yolun başındayız daha 16+6 rahat nefese çokkk var 😅
momtobe8 Odanızı nemlendirmeyi deneyebilirsiniz. Buhar makinesi işe yarıyor ya da radyotor sulukları kullanabilirsiniz.
Selengunes Cgdemmcrtm yara icin fucidin kullaniyorum. Gece de buhar makinesini calistiriyoruz. Eger yoksa odaya petek ustune islak havlu yada kucuk bi yere su koy derim buharlassin kurumasin
Cgdemmcrtm Selengunes hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tavsiyelerinizi denicem inşallah biri şifa olur 🍀
Teacher-mom Cgdemmcrtm aynı sıkıntı bendede var burnum tıkalı ve burnumda kanamalar olmuş ve yara oluştu 🥺nefes almakta güçlük çekiyorum