EceAydn Sol tarafta kalp bölgemde on dakika arayla kramp giriyor. Derin nefes alamıyorum. Şuanda kendi doktoruma gidemiyorum acile gittiğimde ise; kas gevşetici vb yapamam hamile olduğunuz İçin dedi gönderdi. Parol içsem etki eder mi? Evde ağrı kesici olarak o var. Ve bir zararı var mı hamilelikte?
zehracinar EceAydn Bana da oluyor ara ara kalbim sıkışıyor sanki nefes alamıyorum çok kötü oluyorum ama ben gazdan ve kabızlıktan dolayı oluyor diye düşünüyorum
Enesefe Sanırım nefes darlığı gibi birsey oluyo benimde hamileliğin ilk aylarında olmuştu beni kalp doktoruna gönderdi doktorum orda cihaz takıldı 1 gün kaldı cihaz bende sonra ne çıktığını cihaz sayesinde öğrendim hamilelikten dolayı dedi doktor ama ilaç falan vermedi
EceAydn Enesefe bende yarın gidicem kardiyolojiye muhtemelen bana da takarlar 😞 bende daha önce de oluyordu hamile kalmadan önce. Kardiyoloji bişey yok demişti strese bağlamıştı .. Şimdi bilmiyorum 😞
EceAydn [bilinmeyen] üç gündür devam ediyor ya bu durum artık yoruldum. Dün bi saat yengem masaj yaptı azcık vicksle beraber ama bir işe yaramadı 😞