anneyim_33 Arkadaşlar size bişey sorucam eşim paribu diye birşey oynuyo pek anlayamadım duydunuz mu hiç bilginiz varmı kumar mi acaba ☹️
Ayse_ayhan12 anneyim_33 hayır canım kumar değil 1 koyup 3 alma meselesi benim eşim de yapıyor hiç istemiyorum ama askeriyede herkes yapıyor ne var bunda diyor 😞
Havva- anneyim_33 kız benim kocamda oynuyor sürekli para kaybediyoruz :)kredi çekip oraya yatırıyor;)
anneyim_33 Ayse_ayhan12 bende istemiyorum anlayamadım da nasıl bişey olduğunu şuan onun için tartıştık 🥴
tcasl Ayse_ayhan12 evet arkasında devlet olmadığı için paranın kaynağı belli değil ama dediği gibi şuan herkes yaptığı için cazip geliyo 😬
Ayse_ayhan12 anneyim_33 tartışılacak bir konu değil canım sakince o paradan hayır görmeyeceğinizi anlat bence ben anlattım eşime böyle bişeye ihtiyacımız yok dedim kendimiz için kullanmayacağım diyor sadece takip ediyorum oynamıyorum diyor ama yine de bende hiç istemiyorum
Sseedd10 Sakin oynamasin bence kumar benim esimde yapti o salakligi 500 tl zarara girdi ona bisey diyemedim uzulmesin diye cok sinirlendim ama o 500 tl ile neler neler alinabilirdi bebegime
anneyim_33 Sseedd10 bende öyle söyledim birsürü ihtiyacım var onları bile almıyorum sen para savuruyosun dedim am ikaz ediyonizte hep arkadaş çevresi 😞
Havva- anneyim_33 napim canım engel olamıyorum ki artık herkes oynuyor kazanan çok var belki bir gün bizde kazanırız diye bisey demiyorum dün arkadaşı 800 lira kazandı
Lulemom Benim eşimde oynuyor. Kumar değil aslında altın gibi dolar gibi. Benim eşim önce 3 bin lira verdi kızdım. Sonra kazandı. Karıyla oynuyo şuan. Öyle olunca artık bişi demiyorum bende.