TunarinAnnesi Elifkylc yok kuzum 19 vericem kan eşimin doğum günü çok korkuyorum belkide klomen dupaston etkisinden test böyle çıkıyor
Elifkylc TunarinAnnesi valla ilaçlar dan mı bilmiyorum pek bilgim yok ama bildiğin ikinci çizgi görünüyor kuzum ben ilk test ten yaptım sabah hiç bir şey çıkmadı negatif
Aslihan0609 umudumvar2 yok canim biseyim valla bi kabizlik var suan oda belirti mi normal bisey mi bilmyrm da pek olmaz bnde iyiym yani sdet bekliyorum Sende var mi canim
umudumvar2 Aslihan0609 canım ümit vermek gibi olmasın da kabızlık var normalde ishal olunur adete yakın Ben de bir belirti yok sadece adete yönelk akıntı var şu an, bir de kasıklaım çok ağrıdı bu ay hala arada ağrıyor
Aslihan0609 umudumvar2 bendede ishal oluyor adete yakin, daha onceki hamileligmdede kabizlik vardi umitlenmiyorm suan oyle biraktm gününe artk iki kere denedm negatif bklm hayırlısı Nasil akintin canim
umudumvar2 Aslihan0609 adete yakın olan beyaz akıntıdan var canım ,daha erken canım erken gebelik testiyle mi yaptın
Aslihan0609 umudumvar2 evt canim erken gebelikle yaptm yumurtlama olali 10 gun oldu catlama 8 gun oldu
umudumvar2 Aslihan0609 canım çatlama önemli bak mesela çatlatma iğnesi olunca bile doktor ona göre test yapın diyor seninki erken daha bence
Aslihan0609 umudumvar2 aynen canim erken bende ogrendm buralardan ☺️ bekleyelm de sonuc iyi olsn insallah hepimiz icin
umudumvar2 Aslihan0609 inşallah canım benim adet yaklaştıkça ümidim gidiyor diğer tedavi süürecini düşünmeye başlıyorum nedense
umudumvar2 Aslihan0609 yeniden doktora gideceğim iğnelerle yumurta büyütülecek büyük ihtimal onu düşünüyorum.Az önce ayaga kalktıgımda sağ tarafıma sanki bıçak saplanır tarzda ağrım oldu testm de negatf ama bilmiyoruum
Aslihan0609 umudumvar2 insallah gerek kalmaz canim ya bu ay guzel sonucu alırsın 🤲 daha once o islemi yaptirdin mi ilk mi olck olursa