piremsesce Szsz bana da vermişti doktor canım ama kullanamadm daha doğrusu vajinal ilaç daha önce hiç kullanmadığm için içeri itemedm
minikprensimmm123 Szsz Canım kaç haftalıksın bide afedersin akıntı rengin nasıl benim de var bazen yeşil bazen beyaz oluyor
kiiraaz Szsz doktorunuz bilinçli olarak verdi bu ilacı,mutlaka kullanın. Ben de gebeyim ve fitil kullandım. Genital bölge ile ilgili sorunlar erken doğuma bile sebebiyet olabiliyor,ihmal etmeyin. Geçmiş olsun🌸
SB_ Szsz magvital magnezyum canım bacaklarında ellerinde kollarında kramplar veya uyuşmalar olmasın diye Nekadar erken başlarsan okadar iyi ben kullandığım halde bacaklarımın uyişmasindan yerimde duramıyorum gece uyku denen birsey kalmıyor
Szsz kiiraaz çok sağol cnm teskurler Allah dan annem deyim annem koyacak ben korkuyorum çünkü hap şekilde normal fitiller benzemiyor
Meryemyilmazzz 1prens1prensesannesi_ tekrar etmemesi için bir sürü dikkat edilmesi gereken şey var bi yerde ihmal yapıyo olabilirsiniz
minikprensimmm123 Meryemyilmazzz Bebekte mi sıkıntı olur korktum şimdi ya perşembe günü kontrolüm var