SalihaHakanetin Reglim bugun 4. Gün gecikmesi fakat bende koyu kahve gibi akıntı oldu bu adetin başlangıcıda olabilir ama anlıyamadım yerleşme kanaması da olabilirmi evde test yaptım sonuç negatif gittim bugun kan verdim onun sonucunuda yarın öğreneceğim yardımcı olursanız cok sevinirim cok istiyorum bebeğimin olmasını 🙏🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸
Pcoslubiranne SalihaHakanetin Sağlık ocaginda yaptirmadiysan testi hastanenin sayfasindan bakabilirsin sonuca.Ama 4 güne rağmen negatifse yoktur.
Deletedmom0067 SalihaHakanetin bende duzenli adet olurdum gecikti 3 4 gun kasklarimda heran adet olacakmis gibi agri vardi kahverengi lekelenmemde vardi olurum galiba dedim ama hamileymisim insallah sizinde oyle olur:)
deletedmom204 SalihaHakanetin kan tahlilinin barkosunu aldiysan barkod numarasiyla ineternetten bakabikirsin sonuca bakarsan burdan yazarsan sonucj yardimci olabiliriz sana
SalihaHakanetin Bende kan verdim zaten sonucunu bekliyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah sağolun 🙏
SalihaHakanetin Pcoslubiranne evet sağlık ocagında yaptırdım yani testide emin olmak için yaptırdım zaten herşeyin hayırlısı 🙏🙏
Cekuli Reglniz düzenliyse ve 4 gün geçtiyse Evde yapılan idrar testinin yüksek ihtimal sonuç vermesi gerekirdi. Sizi çok iyi anlıyorum bende bir kaç ay hep olacağımı ümit ediyordum reglm aynı lekelenme gibi başlıyor akşamı yada sabahı kanamam başlıyordu psikolojik sanırım. Kan tahlili en doğru sonucu verir Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir 🙏🏻
SalihaHakanetin Cekuli teşekkür ediyorum okadar uzun zaman olduki artık bekleyişim yani bian umutlandım tabi bukadar gecikmemişti hiç hayırlısı sabırla bekliyorum işte 🙏🙏
Cekuli SalihaHakanetin allah umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻 Bu bekleme dönemi çok zor hayırlısı olsun en yakın vakitte🌺
deletedmom204 SalihaHakanetin canim uzme kendini lutfen Rabbim en kisa zamanda sana da kismet etsin ama bi bekle due gor tahlili
Betulozen21 SalihaHakanetin bende bu konuyu cok merak ediyodum 2 ay once bebegimi kaybettim tekrar cok istedik denedik kahverengi lekelenmem olmus hep hamilemiyim acaba dedm ama adet oldum malesef bugun😔
flytfn İnşallah hamilesindir ben de senin gibi anne olmak istiyorum. 15 haziran regl günüm normalde hiç şaşırmaz bugün kahverengi akıntı geldi öncesi test yaptım negatif bende yarın doktorumu arayacam inşallah yerleşme kanamasıdır. Artık anne olmak istiyorum 🙏🏻
fatMaff38 SalihaHakanetin umutsuz olmayin ama 4 gün gectiyse idrarda cikmasi gerekirdi benim adetime 1 hafta varken cikmisti idrarda. Ama bilemeyiz kan testinden sonra belli olur. İnşallah hamilesindir