esra572 nuzunismail en neti geçince çünkü geç döllenme vs onlarida aklina getirmemen için. Test yaptım 4gun vardı bidaha yapiyimmi diye dusunmessin en azndan
Afracim 2 gün kala öğrendim tüm belirtilerim vardı kasık ağrısı meme hassasiyeti anlamıştım ama ilk gebeliğim olduğu için bi yok ya ben kuruntu yapıyorumdur demiştim
nuzunismail mavisevdasi Benim de 10 gün var daha, bir hafta kala yapıcam ben de sabırsızlıktan ölücem valla
mavisevdasi nuzunismail hayırlısı olsun balım silik de olsa bir iki dk içinde çıkarsa emin ol ki hamilesin😍
Merosing nuzunismail Benim geç döllenme olduğu için adetimden 1 hafta sonra pozitif çıktı tam olarak, eğer geç döllenme olursa pozitiflikte geç çıkıyor en erken zaten 2. Haftadan sonra çift çizgi oluyor:) o yüzden adet gününüz geçince kan verin :)
bircivcivannesi Miniktosbaa evet canim ☺️ kesin sonuç için sabretmek lazım bence biraz geciksin şu adet 😅
Gamzex İlk gebeliğimde adet gecikmesinden 10 gün sonra, ikincide 2 gün gecikmeyle 6 haftalıktım öğrendim. 40 güne bir adet olduğum için:)