Ozgekhvci Newwmomm biz çok düşündük 5. Ayımızdayız Net kararımız iki isim olacağı Ediz Asaf, Deniz Arden, Hamza, Ediz Safa, Deniz Alp
ozlem-gokpinar N_A_Z_L_I_M bende kızımın ismini Eslem koymayı düşünüyorum ismin anlamı çok hoşumuza gitti kuranda da geciyo ve benim ismime de uyumlu fikrimiz değişmezse Eslem olucak 😊
Sinem_Vardar12 ozlem-gokpinar inşallah sizde sağlıcakla alın yavrunuzu kucagınıza insallah Eslem çok hoş ve anşamıda güzel🌺🌺
Beste16 Newwmomm Doktorum kız gibi görünüyor dedi nefes ismini düşünüyoruz bir oğlum var adı enes kız değilde erkek olursa henüz bir fikrimiz yok 😐
emosevk elademir04 hadislerin bu zamana kadar kulaktan kulağa geldiğini ve kim neye nereye hangi konuya çekerse o şekilde olduğunu da bilmiyorsan çok fazla konuşmaman gerekir.
Mervearsln PelinAtes Benimde oğlum olcak bende kayınbabamın adını faysal sonuna da efe koycam faysal efe 😁
gulsenmstf Sidal bnde duru veya masal ıstıyodum esımın adagı varmıs bzm cocugumuz olmuyodu kızım olursa peygamber efendımızın kızlarının ısımlerınden bırını koycam dye krdesı de baya onceden erkek olursa dye adamıs sende kz dye ada olur cocugun demıs 😄 adadıktan 2 sene snra oldu cok skur bklıyoruz sabırszlıkla 🥰🥰🥰🙈🤲🤲🤲🤲