YelizAtilla Newwmomm lina diyorum ama yanına acilll isim arıyorum hastane çıkışı yaptırıcam ama isimde tıkandım😭
Zelihaaslan Newwmomm kızımız olursa Zeynep duru yada Zeynep İdil erkek olursa metehan büyük ihtimalle sağlıkla gelsin bebişler♥️🤰🏻
1prensesannesiyim Mkalpi bende Mehmet miraç düşündüm çok güzel yakışıyor Mehmet kayınbabam adi kendi babam Turan o sebebi ile Mehmet tuna koymaya karar verdim 😊😊 bir tas 2 kus misali Rabbım kucağına almayı nasip etsin cnm ishalla Mehmet miraçi🐣🐣🧿❤😚
Mkalpi 1prensesannesiyim Allah razı olsun canım seninkide çok güzel😇 bizde mehmeti aynı niyetle kayınbabamın ismi diye koyduk miracida ben cok seviyodum icimede sindi Rabbim herkese en hayirli kavusmalar nasip etsin insallah🌸🥰
Ezgi33 Benimde kızım olacak inşallah az kaldı bekliyoruz babası güz istiyor ben ela o yüzden ela güz inşallah
Ozge5500 MihrbnGrbz3 valla arastiriyorum ama o kdr isim varki insan karar veremiyor verse bile herkez aynı isimleri koyuyor göktuğ koyarm dedim buraya bi baktm herkez onu koyuyor bu sene göktuğlar fazla olck hrlde 😂😂😂
gizemtscgl34 Newwmomm oğlumuz olacak inşallah 34. Haftadayım. Kendisi 32. Haftada görünüyor. Asaf ismini koyacağım inşallah 🙏🏼 dualarınızla kavuşmak nasip olsun inşallah