Ay_123kivrak Gizemshn kusura bakmayın ancak görüyorum yok öyle bi şey söyleyen olmadı ben Kerem ismini koydum eşim Alp ama söyleyen olursa da takmayın bence gayet güzel kerem ismi her dönemde güzel bence💙👼🏼
Gizemshn Ay_123kivrak teşekkür ederim yorumunuz için peki oğlunuz nasil karakter olarak merak ettim ☺
deryaa1903 EmlMnl rastlantının bukadarı olur🙂 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin INŞALLAH 🤲
Hamus Merhaba kızımın ismi Reyyan Ahsen şimdi bir kızımız daha olacak inşaAllah ona da Zümra Naz ismini koymak istiyoruz ☺️
Tubalp27 Allahim nasip ederse kızımız olacak adıni Yağmur koycaz 🤲 Bide abimiz var tabi oğlumuzun adıda Mustafa Alp fikir olsun isim düşünenlere 😊 Rabbim sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah 🤲
1_minik Beety26 çok güzel bence ebulfez Elçibey adı Azerbaycan Cumhurbaşkanlarından ..Elçibey’i koyar mı bilmem de eşiniz..
asyahumam Salishlisi öyle yapmayı düşünüyoruz dediğiniz gibi biz eşimle kararımızi verdik zaten teşekkür ederim 😍
Minizkan Bir kızımız olcak ismi Elfide Nare ❤️ eşimin babannesinin ismi kayınpederini de sevdiğim saydığım için koycam içime sinerek❤️🙏 eşimde çok memnun bende
Mavi87 Nimet2021 aklımdaki ikinci isimdi ama Mavi olacak benim prensesimin adı. Aden seçimi de çok güzel 💕