Nurhan92 Newwmomm cinsiyeti belli değil ama kız olursa ben Serra istiyorum eşim kararsız, erkek olursa da eşim Alpaslan istiyor bu defa da ben kararsızım😂
Rapunzelannesi Rapunzelannesi önceligimiz hayırlı saglık olması mevlam ne layık görürse gönlümüzden erkek geçiyor hayırlısı
Yildiz3324 Newwmomm Allah’ım nasip ederse 26. Haftadayız ve bir prenses annesi olacağım prensesimin adını da ARYA koymayı düşünüyorum.
BelizAlaa Allah’ın izniyle oğlumuz olacak isim arayışına girmedik zamanında instagram açarken dikkatimi çekmişti isimlerimizin kısıtlamaları bi gün anne baba olursak GÖKBEY koyarız demiştik Allah da nasip etti çok şükür 🙏
Nurdanizgi Cinsiyetimiz henüz belli değil ama Rabbim nasip ederse erkek olursa Poyraz Ali düşünüyoruz kız olursa koca bir soru işareti işte:)
Pinar1 Newwmomm ilk oğlumun adı MERT 💙 bir oğlumuz daha olacak babası EGEMEN 💙 olsun dedi. İki isim sevmiyoruz ve çok uzun geliyor . Sanırım son 10 yılın nesli hep çift isimli .
Didi6 Dilara0638 Çok hoş. 🥰 Kız için İsra/Esra ismini de düşün derim canım. Hz. Peygamberin miraçtaki gece yolculuğuna İsra/Esra adı veriliyor. ikisinin anlamı da aynı