Gulyuksel55 Newwmomm Benimkinin cinsiyeti hala belli değil 20+5 olduk ama bakalım kız olursa kesinlikle Duru erkek olursa kesin belli değil ama Efe olabilir ben Ali Efe ve ya Yağız Efe diyorum ama eşim çift isim istemiyor bide Efe ler çok yaramaz olur diyolar
Naznazmiye Benim oğlum olacak hazirana az kaldı ama hala karar veremedik 😬 seçeneklerde Rüzgar,Güneş, Mustafa Kemal düşüncelerinizi alabilirim 😊
bebekce Naznazmiye bence Güneşi düşünmeyin daha çok kızlara konduğu için ve biz unisex isimleri baştan elemiştik çocuğun ilerde sıkıntı yaşamaması için bey mi denecek hanım mı diye tabiki benim fikrim bu
Aysaagul Duygus97 kız çocuğu büyüyünce babasının ismini koyduğunu öğrenince ne kadar değerli olduğunu düşünür ilkimde çok anlamlı bence 🥰
bebekce Yıllarca kızımız olursa Elisa ya da Esila koyalım istedik sevgiliyken şimdi kızımız oluyor ve insanın kararı pek çok değişiyormuş “MASAL 🩰” koyacağız inşallah fikirlerinizi bekliyorum beğendiniz mi ?
Keevserr Seymit tek konulmasının bi sakıncası olduğunu duymadım canım anlamını da beğendiğim için düşündüm
Seymit Keevserr sakıncası olduğu için değil de anlamı çocuğa ağır gelir diye okudum ben . Nil Meva gibi mesela iki isim öneriliyor .
rukiyyee 01-adana benimde erkek olsaydı aytuğ düşünüyordum çok şükür iki oğlumdan sonra kızım olacak 🥰
birprensesvebirprensannesi Newwmomm Oğlum olacak inşallah Yiğit Mesut olacak 😍 Yiğit ismini ben koydum eşimde Mesut ismini istedi abisinin ismi 🙏