Eellyy Ayiss evet vazgeçtim zaten hastane fiyatları aşırı yüksek olduğundan ve evka3 te oturduğumdan manisaya gidiyorum şimdilik ve memnunum ama acil durumlar için yakınlarda bir hastane doktora da takipli olmak istiyorum. Galeni denemek istedim sen söyleyince
Ayiss Eellyy galeni bende çok duydum ama merak ediyorum nasıl temiz mi doktorları ebeleri nasıl hiç bir fikrim yok ebeler hemşireler cok önemli en cok onlarla muhattap oluyorsun benim ilk doğumum olucak kabus olsun istemiyorum
ceyda1508 Eellyy Bende Evka 3te oturuyorum :) Galene Feyza hanıma gidiyorum gayet temiz güzel bir hastane Feyza hanımda gayet bilgili ve tatlı bir doktor
eicz Merhabalar bornova’dan 🌸 40+4 teyiz artık sağlıkla kızıma kavuşmayı bekliyoruz🙏🏻 Medical park hastanesinde doğum yapacağım. Demir hayat doğum sigortası yaptırmıştık yarı yrıya farkediyor fiyatı, doktorum ise Gülin Okay.
Saziyersin DileKx cok tatli bir doktor bende zamanında gebe kalmak için tedavimi seda hocada görüyordum simdi çigli de havvagül hanima gidiyorum tavsiye ederim sizede
DileKx Saziyersin ben 14 haftalıgım ilk günden beri ona gidiyorum çok sevdim. Ama şu sıralar randevu bulamadm 31 inde kardelen diye bi dr a aldm randevu 3lü test yaptrmam gerek mecburen buldgm dr a aldm randevumu
nslhhsn9221 DileKx ben randevu almadan gidip ordan kayıt açtırdım en son gittiğimde öyle yapabilirsin demişti takipli hastam olduğun için yine muhtemelen öyle yapican
Saziyersin DileKx 3 lu yaptırmayın en çok yanıltan test diyorlar ben yaptırdım risk cikti ikili temizdi simdi icim içimi yiyor yarin detaylıca gideceğim alsancaga insallah bir şey çıkmaz ama havvaguk hanimi tavsiye ederim
Sevdes Miskokulum35 bende ege şehir Hastanesi’ne gidiyorum Gülhan gündüze siz hangisine gidiyorsunuz 💜
Susamtanem2 DileKx bende seda hanımın hastasıyım eskiden Selin hanım vardı ondan aşırı memnunum ilk kızım onun sayesinde çok güzel hamillelikle geçti seda hanımdan da memnunum ama sırf eşim de doğuma girsin diye özel bakıyorum kararsizim
DileKx Susamtanem2 ben doğuma sakaryada özele gidicem burada sadece muayene oluyrm. İnş kabl ederler özel doğuma yakın gitceğm için
karsiyakalianne Susamtanem2 normal başladı 8 saat suni sancı aldım fakat suyum kritik seviyeye inince acil sezeryanla bitti.
Minikin_annesi Susamtanem2 merhabalar benim de kızım 33 aylık Can hastanesi cenk bey sayesinde doğum yapmıştım 5 haftalık hamileyim malum hastane fiyatları arttığı için hastane ve doktor arıyorum imkanım olsa Cenk beye giderdim hiç düşünmeden Susamtanem2
Susamtanem2 Minikin_annesi resmen bu pandemi onlara ilaç oldu fiyatlar sürekli artıyor bu kadar bencillik olmasaydı keşke
Minikin_annesi Susamtanem2 Ata sağlık kemal bey varmış onu tavsiye etti ebem ama fiyatları nasıldır bilmiyorum acaba bilginiz varmı
Susamtanem2 Minikin_annesi şuan bildiğim kadar özel Ata sağlık muayene 115 falan doğum 5 bin muayene uygun ama doğum pahalı diye hatırlıyorum telefonda muayene fiyatı söylüyorlar ama karıştırmış olabilirim
Susamtanem2 Hatice35 özlem hanımda arkadaşlarım doğum yaptı ilk ona gittim ama memnun kalmadım hastane olarakta devlet hastanesinden farksız ateş bile olcmediler aşırı kalabalıktı siz kime gidiyorsunuz
Minikin_annesi Ayiss 5 bin diye biliyorum ama temmuzda fiyatlar degisirmis kuzenim çalışıyor orda bizzat kendisinden bilgi edindim
Busraacaglar Susamtanem2 34 haftalığım ilk gebeliğim İzmir’de bazı hastaneleri beğenmediğim için İstanbul’a geldim doğumum burda olacak sonra evimize geri döneceğiz inşallah 👼