Nur000 Eskchn ben alsancak Mr da yaptıracağım, hayat hastanesinde degil. Insallah unutmazsam yazarim 😊
Susamtanem2 Nur000 fiyatları uygunmuş eşim ne girerim ne girmem demiyor ama ben girmesini istiyorum 2. Doğumum ilkinde sonradan keşke girseydi dedim birde doğum anının videosunu istiyroum ama izin vermiyor sanırım her hastane
Susamtanem2 Nur000 cidden mi pandemiden mi acaba çünkü pandemi olmadan önce eşim devlette bile benimle giriyordu
Asilinannesi1 Susamtanem2 doktorum Engin sarıca. Özel muayeneye gidiyorum doğumu ata sağlıkta yapıcam. Sadece doğum için 3000 anlaştım hastahaneyle vip oda canım
Susamtanem2 Asilinannesi1 peki doktora ne kadar vereceksiniz yani toplam ne olacak ücret ben daha başındayım ve hastane ayrı doktor ayrı hiç bilmiyorum nasıl oluyor Dr un muayene ve doğum ücreti nedir
sekerportakalinannesi Merhaba ilk gebeliğim 22+1 oldu oğluşum💙 Karataş hastanesi Aysel Zabite gidiyorum çok memnunum kendisinden, iyi akşamlar herkese..
Asilinannesi1 Susamtanem2 Doktora 3000 hastahaneye 3000 toplamda 6000 veriyorum yani doğum için. Muayene ücreti ayda 1 kere veriyorum 300 tl. 30.haftaya kadar ayda 2 kez gittim. 30dan sonra haftada 1 gidiyorum. Ama fiyat yine aynı ayda 1 300 ekstra ücret yok yani. Nst ye giriyorum şimdi her hafta onun içinde ekstra ücret talep etmiyor canım
BrcHmt Susamtanem2 🤚 ilk bebeğim 👦🏼 33+0 🤰🏻Çınarlı kadın doğum da onur Aldemir e gidiyorum. 2 haftada bir gidiyorum muayene 150 nst de içinde. Doğum da 3500 tl. Şimdilik memnunum 🤲🏻
Oyacool Susamtanem2 merhaba İzmir’in güzel annelerine selam olsun 🙋♀️ İlk hamileliğim ilk heyecanım bugün tam 38. Haftaya girdik . Dışardan doktor ile can hastanesinde normal doğum planlıyoruz . Bütün annelere sağlıkla dolu bir gebelik dilerim 💙🙏
Susamtanem2 Oyacool hayırlısı olsun az kalmış darısı zamanı gelince bizim başımıza güzel anne Doktor ve hastane ücret bilgisi verebilir misiniz
Susamtanem2 Oyacool hastane ile direk gidip siz mi gorusuyorsunuz doktorda sanırım ekstra 2-3 bin alıyor anladığım kadariyla
Eoztrk Merhabalar herkese, 23+5,ilk deneyim olacak. medikal park volkan emirdar a gidiyoruz. herkese,sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum🙏🏻
Susamtanem2 Eoztrk maşallah yolun yarısını geçmişiniz Medikal Park ucretlero hakkında bilgi verir misiniz bende Dr arayışındayım eş kabul ediyorlar mı doğuma bilginiz var mi
Celiklibusee Susamtanem2 izmirden Susamtanem2 merhabaa💐 ilk gebeliğim, 13 haftalığım şuan 😊 doktorum tahir özgüder😊
Susamtanem2 Celiklibusee 10+3 ile arkanızdan geliyoruz 💞 kendi muayenesi mi acaba ücreti ilgisi nasıl doğumu nerde dusunuyrosunuz