Pelinilepp acemiannne Cemil bey de iyi bi dr diye duymuştum. Bi defa kanamam oldu acile gittim nöbetçiydi ilgilendi baya açıkladı her şeyi. yine de Bülent bey ve Cem bey hastanenin favori dr ları bilgin olsun isterim.
Neseli5 Arenveannesi nasıl memnun musunuz? Gece de olsa hafta sonu da olsa doğuma kendi doktorunuz geliyormuş galiba
shktll Asilinannesi1 Merhaba bu sekilde doğumu kabul ediyor mu hastane hangi birimle konuşmam gerekiyor ?
Asilinannesi1 shktll merhabalar, doktorumun anlaşmalı olduğu hastahanelerden olduğu için direk ismini verip anlaştım ben
Arenveannesi Neseli5 o kadar çok memnunum ki ikinci bebeğide allah nasip ederse kesinlikle yine ilkay hanıma giderim samimiyeti yetiyor 🌸
shktll Asilinannesi1 Anladım teşekkür ederim benim gittigim doktor karatas hastanesiyle anlasmali orayi begenmedigim icin baska hastaneler araştırıyorum
civciv1520 TnsnCnn ben yılbaşından önce randevu aldım kendisinden fiyatı da 600 dediler nakit 500 olur dediler bu yüzden 500 e anlaştık erken arasaydiniz keşke
TnsnCnn Bizde 22+2 olduk özel muaynehane Hayri Aksüt’e gidiyoruz. Çok memnunum 4 haftada 1 kere gidiyoruz simdilik. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili tavsiye ederim. Telefonuna ne zaman istersem ulaşabiliyorum❣
Sad balpetegim_35 Merhaba cinsiyeti 17. Haftada öğrendim genellikle önceden belli oluyor fakat bizim kız nazlı çıktı hep sakladı kendini😊 hatta o kadar iyi sakladı ki 4boyutluda yüzünü hiç göstermedi☺️☺️ Fakat kesin olarak 16.haftada söylüyor doktor
DileKx Yusufaras_11 evt memnunum ama bugün biraz gergindi pek ilgilenmedi🤣 15+3 olduk hala cinsiyt belli deil 2 hafta snra gel dedi baklm yine belli deil derse başka dr a gidicm ya