birgaripyolcu Kızlar 3 senedir tedavilere çocuk istiyoruz şuan günüm geçiyor en son 13 şubat on gün süren adet test yaptım negatif belirti sadece göğüs şişliği
Yenibirannee birgaripyolcu benim cok belim agrimisti adet agrisindan farkliydi bicak saplanir seklindeydi o zaman anladim hamile oldugumu insallah hayirlisi olur hakkinizda 🌺
nuzunismail birgaripyolcu Gebelikte uyku basması ve baş ağrısı yaşamıştım, adet öncesi böyle olmuyordum. Allah en kısa zaman da nasip eder inş moralini yüksek tutmaya çalış
Aysobaciniz birgaripyolcu bende sanki kabız gibi bir şişkinlik ve sağ yumurtalığımda bir sertlik hissettim sonra affedersiniz sabah idrarımdan pis bir koku geldi o gün test yaptım pozitif çıktı umarım sizde hayırlısıyla hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.
nuzunismail birgaripyolcu adetin kaç gün geçti ki ? O 5 TL lik testlerde benim ki adetin 10 gün geciktikten sonra çıkmıştı. Doktor geç döllenme demişti.
nuzunismail birgaripyolcu Daha 2 gün gecikmiş erken gebelik testi yaptın mı omda çıkabilirdi. Kan tahlili versen.
Dyguklc birgaripyolcu benim h8cbi farki yoktu adet olcam sanmistjm ama gebelikmis ben sadece soyle bi detay farketmistim aslinda ama konduramamistim alt kismimda kasigin hafif altinda bi dolgunluk hissi vardi anneme falan diyodum bu dolgunluk ne ki diye