Tubagacal Bloggeranne_93 28. Haftamdayım daha bugün doktoruma sordum banada aynı şeyi söylüyorlardı ama günde 2 3 tane yediğin sürece hiçbir zararı yok dedi
Minikasya Bloggeranne_93 Canım bu uygulamada 30.haftalarda gelince sende okumuş olacaksın bebek gelişim kısmından. Hurma günde 1-2 adet yemen çok faydalı. Yalnız fazlası iyi değil. Sonlarda doğum kolay olsın diye fazla tüketiliyor. Ama bilinçsiz olanlar sanıyorki hiç yenmeyecek hurma. Öyle bişey yok
mlkkk Bloggeranne_93 son aylarda doğuma yardımcı diyorlar o yüzden düşük erken doğum riski filan olur diye bi düşünce var ama günde iki hurma yemenin de iyi olduğunu biliyorum ve en başından beri ceviz hurma yiyorum bi sakıncası olmadı
Emel38 Bloggeranne_93 ben 15 hafta günde -3 -4 tane yiyordum alt kemiklerim ağrımaya başladı.galiba erkenden kemiklerin açılmasına bilmeden sebep oldum.hurmayi kestim.ama ağrılarım hala var.gittikcede artıyor..26. Haftadayim.35 ten sinra yemeye başlayacağım geri..
Seda344 Hurma konusunda tereddütüm var benim. Benim arkadaşım hamileliğin ilk aylarında hurma tüketiyordu. Hamilelik şekeri yüksek çıktı. Doktoru asla yeme. Büyük ihtimalle hurma yükseltmiş. Bırakınca düştü. Bende doktoruma danışıp öyle tüketicem
tknmltm Bloggeranne_93 ben başından beri en fazla 3 tane yiyorum özellikle süt ile birlikte yemenizi tavsiye ederim kalsiyumu da emilimini arttırıyormuş ve bağırsak sorunu da yaşamadım 🙂