Mothersgirl Sanko Çağdaş Demiroğlu normal ücreti 120 tl. Ben indirimli 103 liraya muayene oluyorum. 10 gün içerisinde kontrol ücretsiz.
Mothersgirl Zhraaltun teşekkür ederim inşallah yakın zamanda yaparlar. Peki doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba ? Doğuma eş alıyorlar mı
Selensahin NCR Dilara Basat’a gidiyorum muayene 140 tl fakat geçen hafta sonmuş orda görevi bossan hospitale geçiş yapacağını söyledi bakalım oranın muayene ücreti ne kadarmış perşembe günü belli olur yeni hastaneymiş
Zhraaltun Askvemeyvesi canm daha yeni gebelik var ilk hamilelgimde bastan sona Abdullah göymenene gttim ama kndine ozel yer actgi iicn bana tuzlu geldi ve gidemedm tesadüfen buldum Ayşegül hanımi 3 defa falan gtt suanlik sknti yok ilgili gbi duuryo ilwrleyn zamndada Allah bilir 🤗
Askvemeyvesi Zhraaltun benim de ilk gebelikte Hatem Nazire hanıma gidiyordum çok çok kalabalık mahremiyet de kalmamış ondan daha sakin ve rahatça sorabileceğini bi doktor arıyorum bende
Zhraaltun Askvemeyvesi ozaman livdeki Ayşegül Turkgeldi yi dene derim canm yrni hastane sakin bi her odalari cok guzelms sui suslu veriliyoms öyle duydum