supermommm Zeyneptuba adetim geçti ama canım yumurtlama oldugunu sanmam çünkü adetim gelecek gibi bütün agrıları var
supermommm Zeyneptuba agzın dan bal damlıyor resmen ya inşallah allahım nolur gerçek olsun söylediğin
supermommm Zeyneptuba canısı bakar mısın Bi ya ben bugün ovilasyon testini tekrar ettim ama dün gibi koyu degildi 😢
Nuray23 Ben adetime 8 gun kala yaptigimda boyle cikmisti. 5 gun kalaya kadar yaptim. T c den koyulasmaya basladi. 5 gun kala kan verdim 763 cikmisti😬
supermommm Nuray23 benim geçti canım ama adetim düzensiz 35 gün oldu işte 2 gün geçti 37 oldu adet günümde yaptım silikti bugün yaptım böyle çıktı ama adet günümde gebelik testim negatif ti
Nuray23 supermommm benimde adetim duzensiz olurdu. O yuzden o ay ovulasyon yaoiyodum. Yumurtlamayi adetimin biter bitmez yaptigimda gormustum.
supermommm vuslatim34 bilmiyorum ki adetim düzensiz dedim ya ne zaman oldu bilmiyorum ovilasyon takibi yapıyordum bıraktım yarıda sorun yaşadım ailesel yapamadım test
supermommm Nuray23 burda paylaştım kimi var dedi kimi yok dedi ama vucut degişikliğim vardı yani akıntım sıcaklık agrı falan
Nuray23 supermommm ovuslasyon gorduyseniz hamile olma ihtimalin var. Yine de garantilemek icin ya test yap ya da kan ver. Hakkinda hayirlisi olsun insallah😊
Nuray23 supermommm allahim isteyen herkesee nasip etsin canim. Ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun insallah .
Zeyneptuba supermommm ikimci kez yumurtlamdın mı acaba ya gebelik testi yaptın mı yada bi kan verdin mi
supermommm Zeyneptuba kan vermedim canım gebelik yaptım da çıkmadı sanırım da. İlk idrarla yapmadım ama kafam çok karıştı