elfaksyy yaklaşık 10 yıldan fazladır anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var ben hatta gebeliğimi öğrendiğimde ilac kullanıyordum, çok başında öğrendim şükür ve hemen bıraktım ama ilk 3 ay cehennemi yaşadım adete hem anksiyetem tekrarladı, hem 4. aya kadar kusma bulantı cektim derken, 4.aydan sonra rahatladım ve 9 ayı rahatlıkla tamamlayıp 39.haftada sezaryenle doğum yaptım. Hastanenin önünden gecsem panikleyen ben, sürekli ameliyatta ya anksiyetem nüksederse diye düşünüp durdum. Spinal olcaktım ve uyanık olacaktım. Ayrıca ben sakinleştiriciden de korkuyordum çünkü onun yaptığı sersem kafadanda hoşlanmıyorum. Ameliyat olacağım sabah aklımda sadece kızım vardı. Kaygı, korku, endişe yanıma uğramadı adeta, sezaryen oldugu icin 2 günde hastanede kaldık ve tık demedim. Hatta normal bile istesen yani gercekten istesen onada rabbim yardım eder ama, bizim insanımız her şeyi abartmayı o kadar sever ki yaşamadığımız şeylerden korkuyoruz. Herkese kulağını kapa şekli ne olursa olsun bebeğini kucağına alacaksın ona odaklan. Sağlıkla gelsin🌸