Semashbl Minik_kalplim_ belli olmuyor bazen 1-2 bazen 4-5 dayanamıyorum çaya malesef 😬hiç icmedigim günler azdır
metehaninannesiii Minik_kalplim_ hamile kalmadan once 1 demlik bitirirdim ama hamile kaldıktan sonra herşeyi kestim türk kahvesini günde 4 bardak şekersiz içerdim hatta bazen dayanamayıp kasik kasik yediğimi bilirim ama hamile kaldıktan sonra herşeyi kestim
Krizantem_ Minik_kalplim_ Ben çay sevmiyorum akşamları eşim içerken eslik ediyorum 1 bardak içiyorum bazen 2
Denizzz88 Minik_kalplim_ doktorum günde 4 bardak açık çay içebilirsin dedi yani hepsi açık olmuyor ama yine çok koyu demli içmiyorum
Dilek0809 Minik_kalplim_ aşırı çay içerdim ama şimdi kahvaltıda 1 fincan akşam da çok açık bir çay bardağı anca içebiliyorum o da eşime eşlik için aşırı soğudum hem çaydan hem kahveden
Nihal42- 1 bardak kahvaltıda Zaten istesemde daha fazla içemiyorum oysa çok severim çayı. Çok özledim çay içmeyi
Linam6868 Minik_kalplim_ 3 veya 4 🙂 suyu çok içmeye çalışıyorum günde 10 veya 15 bardak bazen unutuyorum 😄
Gunes_84 Minik_kalplim_ ben sadece pazar günleri kahvaltıda 1 bardak içiyorum. 1 fincan da Türk kahvesi maalesef 😄