Denizin Canlarım 19 ve 20 haftalık anneler , uygulamaya göre 19 hafta 2 günlük hamileyim sabah hissettim hareketini çok heycanlandım Allah hepimize nasip etsin inşallah🧿🙏
tanya25 Denizin amin canım inşallah bende 17+6yım bi kaç gündür hissediyorum şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah🙏
Momandbabyy Denizin Ben de 19+3 günlük hamileyim.16 dan beri her gün hissediyorum çok şükür. Bu hafta daha net hissetmeye başladım. Bazen öyle sert hareketleri oluyor ki dışardan bile belli oluyor. Yeri rahat tabi😄. Saymıyorum ama uzandığım her an hissediyorum.🙏
CeyhunMelikeMislina Denizin canım bende 19+2 aynıyız her gün hissetmiyorum ama genel olarak hissediyorum gün içinde 3 kere falan
Denizin Momandbabyy ayyy ne güzel canım inşallah bizde öyle hissetmeye baslarız Allah hepimize o anları yaşatsın isteyen herkese nasip etsin bu mucizevi olayı🙏
Nurssss Denizin 19+3 üm ilk gebeliğim 17 de başladım hissetmeye hergün gece gündüz hissettim dışardan da hissedilcek derecede sert vuruyordu ama bu son üç gündür minik pıt pıtlar oluyo biraz azaldı neden bilmiyorum