Hatice1634 Selam arkadaşlar,36+5 günlük hamileyim ama 2 hafta önden gidiyoruz.yaklaşık 1 haftadır her tuvalete gidişimde büyük abdeste çıkıyorum,bazen ishal bazen normal ama her seferinde,geceleri bile,günde 7-8 defa diyebilirim.acaba doğum çok mu yakın?
mercimeginanne Hatice1634 38+6 dayım bu hafta bende de başladı karın ağrısı başlıyor ilk sonra ishal durumu 🤦🏻♀️
Hande-- Hatice1634 35+5 teyim bende bugün ishal oldum ama sürekli tuvalettwyim buda doğum belirtisi olabilir mi acaba
Arass__ Hatice1634 benimde öyleydi canım o haftalrda hala ara ara oluyor şuan 39 haftalıgız hala tık yok
Nisanannesi4 Olabilir okumuştum ben doğumunuz yaklaştıysa ishal olabilirsiniz yazıyordu. Bende olmak istiyorum valla 😂 37 deyim afedersiniz hala kabızlık çekiyorum..
Hatice1634 mercimeginanne benim sezeryan olacağım için günüm belli,25 Mart ama daha erken gelir diye korkuyorum,ilk doğumumda da aniden suyum gelmişti. Ev batacak diye endişeliyim😂
mercimeginanne Hatice1634 su gelince o kadar batırıyormu ya 🙈 bnde gep düşünüyorum ya kanepede uzanırken gelirse diye 😂😂
Hatice1634 Mommommomm bi an önce gelsin istiyorum çünkü artık ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne gezebiliyorum. İnş çooook yakındır doğum,rabbim herkesi kavuştursun inşallah 🤲🏻
Hatice1634 mercimeginanne hemde nasıl batıyor😂 tutmak imkansız çünkü,3 kere boşaldı benim hemde oluk oluk
mercimeginanne Hatice1634 🙈🙈 oyyy kötü bir durum 🙈 bn sadece bacaktan sızar eşofman batar diye düşünüyordum 😂
KMerveK Hatice1634 gelen suyun rengi nasıl oluyor şeffaf mi yoksa farklı bi rengi mi var saçma bi soru oldu ama merak ettim😂
Hatice1634 mercimeginanne sızıntı şeklinde gelen de varmış ama benim öyle olmadı,belki sizin öyle olur☺️
Hatice1634 Mommommomm evet indi,zaten kafa 4 hafta ilerde ondan bağırsaklara baskı yapıyor diye düşünüyorum
Hatice1634 KMerveK ben rengine hiç dikkat etmedim,şeffaftı sanırım ama eğer bebek kakasını yapmışsa koyu renk oluyor diye biliyorum