tandirella001 Alanlar kaliteli kullanışlı güzel olan emzirme önlüğü ve emzirme yastığı önerisinde bulunabilir mi nereden aldınız memnun musunuz
SeymaK tandirella001 emzirme yastığını e bebekten aldık gayet dolgun güzel dış kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyo ama tabi henüz kullanmadım doğum yapınca da memnun kalırım inşallah 😁
tugbaayilmazz tandirella001 ben Instagramdan aldım canım tasarımci_annee sayfasından göründüğü gibi de geldi gayet güzeldi
bebekmuhendisi tandirella001 emzirme önlüğü gereksiz bişey belli bi aydan sonra çocuk kıpırdadıkça açılıyor falan ben Müslin örtü kullandım mis gibi kocaman ekstra birde önlük taşımadım
pia34 SeymaK e-bebekteki emzirme yastıkları çok sert, kullananlar da bebek hemşireleri de aynı şeyi söyledi. Daha yumuşak bir şey almak gerekiyormuş ama ben de bulamadım hala araştırıyorum..
SeymaK pia34 ben çok beğendim canım çok yumuşak olduğunda bebeği istenilen pozisyonda tutmak zor olur sanki bilemiyorum 🤷🏻♀️ Hiç duymamıştım bu dediğini araştırırım bakalım tanıdığım hemşirelere bi sorayım
pia34 SeymaK İşte tam orta bir yumuşaklık olması gerekiyor, çok yumuşak olanlar da olmaz dediğiniz gibi bebek gömülür içine. Ben de daha bulamadım bakınıyorum. Bulamazsam da e-bebekten alacağım mecbur mycey.
SeymaK pia34 istediğin gibi bulursun inşallah canım 🥰 ben aldım artık kullanırım bi şekilde baby&plus olan emzirme yastıgından almıştım ama baby&mom olanları daha inceydi benim aldığımdan belki onlar istediğin gibidir
Esekoldurengunes Emzirme yastığını Trendyol’dan aldım, dolgusu gayet iyi ve yumuşak. Emzirme önlüğü olarak ise yine Trendyol’dan Elele’nin puset örtüsü ve emzirme önlüğü olarak geçen fonksiyonel ürününü aldım. Aldığım emzirme yastığı: https://ty.gl/nzstq53k Aldığım puset örtüsü ve emzirme önlüğü: https://ty.gl/jegwf6ng
pia34 damlaaltinay annenin emzirirken kollarındaki yükü almak ve bel ağrısını engellemek için kullanılıyor. hem öne doğru eğilmek durumunda kalmıyorsunuz hem de bebeğin gittikçe artacak olan ağırlığıyla kollarda oluşacak yükü minimuma indiriyorsunuz. hayat kurtarıcı bir ürün yani..
tandirella001 damlaaltinay böyle ay şeklinde bi yastk. Onu beline koyuyorsun. Bebegi kucağına alınca emzirmek için o yastık bebegin altında minder gibi oluyor kolunda sürekli bebegi taşımak zorunda kalmıyorsun o yastık destek veriyor sana. Daha sonra da onu yere koyup ortasına bebegi oturunca oturma minder gibi sağdan soldan bebek düşmesin diye destek oluyor. 😊
tandirella001 bebekmuhendisi emzirme önlüğü ablam kullandı 3 cocuguna da , memnun hatta cok aşırı memnun zaten kucucuk bişry yer bile kaplamaz. Cocuk açamaz boynundan asmalı sırttan ipli olunca
bebekmuhendisi tandirella001 boynundan açılmıyor zaten çocuk hareket ettikçe aşağı kısım açılıyor ben sevmedim Müslin örtü kullandım sorun yaşamadım
gulin-35 tandirella001 bana gereksız gelıyor emzırme yastıgı normal bır yastıkta kullanılabılır hem ıstedıgın sertlık yumusaklıkta doldurabılırsın
aycanerbas gulin-35 bende böyle düşünenlerdenim tabi kullanan anneler bunun yararlı olduğunu düşünüyorsa alıp almamayı düşünebilirim