Edalha Kızlar 25 gün sonra doğumum var inşallah. ama şuaralarda düşündüğüm tek şey acaba bebeğim sağlıklı doğacak mı sizlerde de öyle oluyo mu neler hissediyosnz
Seher- Edalha bizimde 14 gün kaldı günümüzün bitmesine bende hep stres acaba gününü doldurursa süreç nasıl ilerler diye ama bir yandan da çok heyecanlıyım ya bir an önce sarılmak koynumda uyutmak istiyorum artık 🤗
yelizb Edalha aynı canım.doğum korkusu bu endişenin yanında solda sıfır.korkum neredeyse gitti.sadece sağlıklı mı iyi mi sağlıkla doğacakmı diye düşünüyorum 🤷
Gulcannnn Edalha şafaklarımız aynı ama benim bebeğim daha dönmedi acaba döner mi diye kara kara düşünüyorum
Min23 Melos2234 benim de 30 haftalik .heyecan ve sabırsız bir bekleyiş var sadece…. öyle olumsuz düşünmemeye çalış Allah in izniyle sagsalim kucağına alacaksın 🙏🙏🥰
Edalha Melos2234 dikiş olcak mı hemn iyileşecek miyim kilo göbek ne olcak aklımda yüzlerce soru ama olsn buna da şükür cnm
Melos2234 Edalha kilo sorun değil benim için de sadece dikiş korkumdan dolayı robot gibi olurum diye düşünüyorum😂
Ayaegulyunus Edalha biz daha 27+5 haftalık olduk ama şimdiden başladı bende de panik sürekli düşünüyorum ya erken olursa ya bebeğime yada bana bişey olursa aklımda sürekli bu sorular 😊 inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Tugba1421 Edalha aynıyız canım benimde 25 günüm var doğum nasıl olacak diye kaygılar oluyo sağ salim alalım insaAllah kucağımiza
ayseH3415 3 günümüz kaldı bi yandan çok mutlu ve heyecanlıyım bi yandan ise korkuyorum kendimle çelişiyorum resmen Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım 😌
Edalha ayseH3415 amin cnm ya evt bi yandan doğsn istiyorum Bi yandan da nasl olcak doğum diye düşünüyorum