KubraAydin Bugün kürtaj oldum maalesef 🥺 Bu durumu bilenler nelere dikkat etmem gerekiyor bilgilendirebilir mi
Mlike27 KubraAydin geçmiş olsun canım benim ayaklarını sıcak tut kanaman varsa sık sık ped değiştir kendini 2-3 gün yorma bir iki haftada ağır kaldırma bide sıcak su torbası kullanma kanamayı artırıyor tekrar geçmiş olsun.
tgbsn_00 KubraAydin çok geçmiş olsun 😔 bu durumun psikolojisini kolay atlatmayacaksin ama geçecek çok daha iyi olacaksın. Uzan dinlen kendini üzme kafanı mesgul et ve bol bol pekmez ye rahimi iyilestiren ağrıları keser tekrar tekrar geçmiş olsun
Aslina KubraAydin doğum yapan kadın gibisin dediler bana hep aman üşütme dediler. Duş alacakken ayakta almamı söylemişti doktorum antibiyotiği ihmal etme birde.
Esraakk KubraAydin kesinlikle patik giy annem 40 ın çıkana kadar dikkat et demişti bana. Bir de bardağa biraz pekmez dök günlük sulandır iç. Kan yapıyor ben onun faydasını çok gördüm. Onun dışınd çok dinlenmiştim. Gerçekten de insan 1 ayda toparlanıyor kürtaj sonrası. Hem ruhsal hem fiziksel
KubraAydin tgbsn_00 evet psikoloji çok kötü hep gittiğim doktorum hiç bebeği görememişti bile başka çok ünlü olan bi doktora gittim bebeği gördü gayette karnımda 6 haftalıkken ölmüş 🥺 teşekkürler tavsiyelerini deniycem❤️
tgbsn_00 KubraAydin geçen sene Mayıs’ta kürtaj oldum 10 haftalık hamileydim 8. Haftada kalbi durmuş seni çok iyi anlıyorum kendimi hazir hissetmem anca sürdü şimdi çok iyiyim Allah istediğin zaman hayırlısıyla nasip etsin inşallah hiç kimseye kulak asma ağzı olan konuşacak bu dönemde önlari dinleyip daha da uzulme genciz sağlıklıyız ❤️❤️
Aslina KubraAydin ben ağrı kesiciyi çok almamaya çalıştım kanamayı uzatır ya da keser diye. Folik asiti bırakmıştım ben ama hemen bebek istiyorsan bırakma.
KubraAydin tgbsn_00 evet ilk gebeliğimdi insanı etkiliyor 😢 inşallah daha sağlıklı bebeklerimiz olur ❤️
tgbsn_00 KubraAydin kürtajdan sonra denemedim 7 ay denemeye başladım 2. Ayı hamile kaldım. Şuan yeni hamileyim. Ama kürtajdan 2 ay sonra deneye bilirsin kendini hazır hissedersen 🤗