Kbracan Merhabaaaa güzel anneler 🥰 aranızda yeniyim biraz önce testim pozitif çıktı heyecandan ne yapacağımı bilmiyorumm ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuzz🙏🏻😍
Mervuras26 Kbracan hemen doktordan randevu alın 🤗 ağır şeyler kaldırmamaya özen gösterin ilaç kullanmayın yeterli ♥️Hayırlı olsun , sağlıkla doğsun inşallah 🙏
Gamzeee89 Kbracan gözün aydın aramıza hoşgeldin canım ilk 3 ay dikkat edicen 5. 6 haftanda da ultrasona girip kalp atişlarını duyarsınız inş 😍
Beyzan Kbracan yaaa heyecanını severim tatlı anne adayı 😍 sürecin hep çok güzel ilerlesin inşallah 🌸 sağlık ocağına gidip kan verebilirsin ilk etapta. beta değeri 1500 civarı olunca kadın doğum doktoruna gidersen bebegin kesesini görürsün Allah’ın izniyle. Erken gidince hem kese görünmüyor hem bebek bu da insanı demoralize ediyor en güzeli süreci sağlık ocağı ile başlatmak. Gerisi gelir ALLAH in izniyle 😌
Denizyildizii Kbracan beta hcg yaptır cnm sonra 2 gün sonra yinele ve 15 gün sonra doktor kontrolüne gidersin
Kbracan Beyzan ayy gördüğümden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi uzun bi süredir bekliyordum 😍 çok teşekkür ederim Rabbim sizede hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Kbracan Denizyildizii ben ne yapacağımı bilemediğimden iki tane test aldım 😅biri normal diğeri de erken gebelik testi ikisi de pozitif çıktı yarında ilk işim beta yaptırmak olucak inşallah teşekkür ederim 😍🙏🏻
Hanife1 Kbracan Hayırlı olsun canım kan testi verirsin iki gün arayla degerin yükseliyorsa sağlıklı bir hamilelik demek doktordan randevu alıp gidersin keseye bakar oluşmuşmu diye sonra bebegi görüp kalp atışını duyarsın hayırlısıyla☺ kendi başına ilaç içme ağır kaldırma dikkat et kendine☺
Kbracan Hanife1 ay çok heyecanlı kalp atışını duyarsınız msjı bile 😍 çok teşekkür ederim dikkat edicemm 🙏🏻❤️
enisenalbant Ben de ilk öğrendiğim zaman direk acile gidip kan testi verdim,sonuç çıkınca hemen yarın doktora sıra alıp gittim,fikir olsun😊Hayırlı olsun bu arada😻
Kbracan enisenalbant çok teşekkür ederimm henüz eşime söylemedim şuan evde olduğunu için hastaneye de gidemem😁 sağlık ocağına gidicem artık yarın 😍
esra572 Kbracan hayırlı olsun canım Şubat ayında hamile kalan ne kadar çok böyle ♥️ beyanı takip et ve 1000ustu hastaneye git o sırada gebelik rutinlerini yaptirabilirsin eksik biseyon varsa takviye edilmesi icij