Duygus97 Gamze_azra8 tam olarak yarar zarar biliyorum ama sanki pek masum bir ilaç değil içmesen daha iyi olur
Di62 Gamze_azra8 grip oldugumda doktorum bitkisel çözümlerle tedavini yap dedi 1 bardagı gecmeyecek kadar nane limon ve ıhlamur içmiştim bol limonlu ilaç önermemişti öksürük surubu yazmıstı acil onuda kullandırmamıstı gecmeyince gebelige uygun antibiyotik verdiler
hanibazen Gamze_azra8 o normalde bile zararlı diyolardı hamilelikte hiç bulaşmayın bence. En güzeli böyle soruları doktora sormanız tabi şu ilacı iç diyenlere asla itibar etmeyin
Semanur21 Gamze_azra8 canım ben 32 haftalık hamileyim bende iki gündür fena üşüttüm zencefil bal limon yapıp içiyorum günde iki fincan sabah akşam iyi geliyor tabi yine doktoruna danışarak iç zencefil genelde geblikte bulantılar için önerilir her ihtimale karşı sen yine sor
Gamze_azra8 Di62 bazı yorumlara bakdım düsük sebebi demis doktor bi kıza okumadan önce icmisdim simdi aklımda kaldı sormak istedim
enisenalbant Gamze_azra8 Hadi ya kötü olmuş,normalde hastanenin sekreterlerine bağlayıp yardımcı oluyorlar aslında yer yer değişiyor demek ki😊
Nureymen89 Sakın taylot içilmez hamileyken nırmal insanı bıle ayıltıp bayıltıyo bende grıbım bol c vıtamını ye yesil yapraklı sebze ye su iç gecmiş olsun
Gamze_azra8 Nureymen89 tesekkürler 1 taneden herhalde bisy olmaz bilmeden icdim ama daha kesnlikle icmem
Dilaraa06 Gamze_azra8 ilaç sonuç da doktoruna danışmadan içme canım, doğal yollarla atlatmayı dene bol bol meyve ye, ballı yada pekmezli sıcak süt falan iç ama doktoruna sormadan ilaç alma
Gamze_azra8 Dilaraa06 hamile olmadan öncede ilaclarla pek aram yokdu simdi durumlar degisdi gripide kolay atlatan biri dgilm baya perisan oluyorum ama en iyisi dogal yollar tabikide
Gamze_azra8 Tubisanne insan bilemiyo ki ne iyi geliyo ne kötü zararı olmaz dedim kendimce ama kesinlikle icmem yani 😊
Duygugonc SeherNurEkici asist diye toz bir ilaç var ondan kullanabilirsin canım bir zararı yok hamilelikte doktorum öyle söylemişti grip olduğumda