Zehraaa98 Esma_zrl yakın arkadasıma kız demış doktoru özel muayenehanede 12.haftada tam 16.haftada kesın erkek oldugunu ogrendı bende cok sasırdım duyunca
busraerdalll tazeanneew bacak arasında bişey yok dediler canım. Detaylida da net olarak erkek olduğunu gosterdi
Kubra2012 busraerdalll Bana da iki kez bacak arası boş bak annesi dedi gerçekten bişeu yokru bakalm pazartesi tekrar gidecem 18 haftalıkken gitmiştim 22+5 olacak bakalm yine kız dicek mi baya emindi dokror ama
Kubra2012 Esma_zrl. 17 haftalık gittim kız dedi bidaha çağardı 18 de gittim yine kız dedi bakalm 22+5 gidecem bu pazartesi ne dicek
Nilasyamom Esma_zrl bana da 12+3 iken %70 kemik yapısına göre kız demişti. Şükür kızım olacak Allah’ın izniyle sağlıkla ☺️🤲🌸🧿
Anneyim_ben1 ATC neye göre oluyor peki değişim? Bana 15. haftada kız dedi şu an 18. haftamdayım hala gitmedim. Sizce değişme olur mu?
Anneyim_ben1 esinaltintaas nasıl değişmiş peki? O kadar emin konuşurken bu doktorlar net görüpte bşyler söylüyorlar ama sonra nasıl değişim oluyor acaba?
Nurr_1 Esma_zrl bildiğim Kadarıyla kız bebekte yanılma daha çok Oluyor Tabi erkekte de var o yüzden beklemek en iyisi Doktorda bana 12 de tahmin yaptı 13 te kesin dedi ama ben yine de 16-17. Haftayı bekliyorum ne olur ne olmaz 😅