rukiye1934 Arkadaşlar hamileyken lazere giden oldu mu 6 haftalık hamileyim yeni başlamıştım lazere hamile olduğumu öğrendim doktorumla konuştum lazerin tıpben zararı yok git de demiyorum gitmede demiyorum dedi çok kararsız bıraktı beni 😐
Candice07 rukiye1934 bana da aynısını demişti. Kanıtlanmış bir zararı yok dediydi. Okuduğum kadarıyla da cok derine atış yapmıyor bebege ulaşacak kadar. Ben en son 5 haftalıkken genital ve koltuk altı için gitmiştim ama sonra içim rahat etmedi devam etmedim. Dogumdan sonra düşünüyorum artık. Zaten 6 ayda 1 gidiyordum. Bitmek üzereydi.
Nilsubatu rukiye1934 ben sizin yerinizde olsam gitmem. Ben doğumdan sonra düşünüyorum yani emzirme falan sonrası mı olur nasıl olur o süreç bilmiyorum ama zaten fazla çıkıyor diyorlar hamilelikte de bitmiyormuş
ymc0355 rukiye1934 gitme canım ne olcağı belli olmaz hem de zaten hamilelikle beraber yükselen hormonlar kılları tekrar çıkarttı ben de
iraz4 rukiye1934 bende hamile kaldigimi ogrendigimde gitmeyi biraktim dogumdan sonra kaldigim yerden devam edebilirmisim zaten oyle yapacam
rukiye1934 Candice07 benimde genital bölge 3 seans olcak Nisanda her ay gidiyordum bu ayda kararsız kaldım ama bitmek üzereydi 😒
Toprak0805 rukiye1934 bende bıraktım canım içim rahat etmezdi cnkü dogumdan sonra tekrar gidicem İnş artı dogum sonrası tüm hormonlar yenileniyor ve daha fazla çıkıyor demişti gittigm yer kalıcı olarak azalır yada biter mi dedigim zman simdi benm için daha iyi oldu dogrusu
Selinda rukiye1934 benim doktorum ara ver dedi. Lazer daha yeni birşey çocukta neler bırakabilir bilmiyoruz dedi. Ara ver zaten tüylenmen artacak doğumdan sonra git dedi.
tazeanneew rukiye1934 çünkü yeterince bilimsel araştırma yok ve hiç bi doktorda sorumluluğunu almak istemez. Bence gitme sende bu sorumluluğu almak istemezsin