Tusemefe8134 Bayanlarrr girdinizmi ayrintiliya neler.dendi bebisin yzuunu gordunuzmu ? Kac haftada girdiniz ben 23+2de giridm
enisenalbant Tusemefe8134 21+6 da girdim,40 dk sürdü,önemli olan yüzü değil sağlığı idi çok şükür elhamdulillah iyi çıktı😍En son da Yüzünü gördük o da hediyesi oldu,gözümün önünden gitmiyor hiç 😍
Dilek0809 Asyaayaz1 inşallah her şey yolundadır :) beni de 19-20 arası çağırdı doktorum acaba erken mi diye düşünüyordum ama her şeyi net şekilde görüldü değil mi sizin?
Asyaayaz1 Dilek0809 evet Cnm gösterdi giderken mutlaka karnınız tok gidin ve muaneye girmeden bi çikolata ve vişne suyu için uyuduysa uyansın bebiş
Dilek0809 Asyaayaz1 ay maşallah🐣 bizim muayeneler hep sabah oluyordu uyuyordu gerçekten bu sefer detaylımız akşam aynen tok gitmeyi düşünüyorum yanımda da her daim çikolata 🍫😊
Asyaayaz1 Dilek0809 bu arada kalpte parlaklık gibi şeyler çıkabiliyor haftalarına göre öyle bişey derse korkma cnm doktorum bana korkulcak bişey Yok büyüdükçe kapanıyor zaten dedi😘
Tusemefe8134 Asyaayaz1 evet kafada aciklik var dedi ama zamanla geciyor dedi duzeliyor dedi.sorun yok saglikli dedi.
Dilek0809 Asyaayaz1 ah evet çok duyuyorum hem burda hem çevremde inşallah demez ama derse de mutlaka açıklama yapar diye düşünüyorum. Çok teşekkürler🌸